Iremalya2 Benim ki 6+2 haftalığız dün doktor göremedi (sedyeyle yattığımla kalktığım bir oldu 30 saniye sürdü ultrasonda doktor göremiyorum dedi kaldırdı beni) endişelenmelimiyim? Siz kaçıncı haftada öğrendiniz
Pijamaskeliler Iremalya2 alttan 6+2 de ekrandan gösterdi 7+2de ses açtı herkes farklı benimde karnimdan görünmüyor aşağıdan muayne oluyorum 10 hfta oldum
EmineDefneGokce Iremalya2 alttan baksa görünürdü . Bazılarında ultrasonda belli olmuyor o haftalarda ne yazık ki
Mlktnc Iremalya2 ilk şehir hastanesine gittik hiç birşey göremiyorum kese falan görünmüyor dedi. Ordan çıkıp özele gittik kalp atışı duyuldu. Doktorun cihazına göre de değişiyor anladığım kadarıyla🙄
hunilimom Iremalya2 ilk kızım da 6. Hafta da duydum 2. De 7+2 de hem bebeği gördüm hemde kalp atışı duydum
Huriye1996 Iremalya2 şu drlari anlamıyorum tamam çok hastaları olabilir ama biz bu duyguyu kac kere yaşıcaz sanki hemen kaldırıyorlar önemsemiyor. 6+4 de vajinal muayenede biz gördük var dediler cihaz iyi değildi dinletemedi.9 haftada gittim dinledim.
Iremalya2 Huriye1996 çok haklısın gerçekten. :( insan ister istemez üzüyor kendini keşke biraz daha anlayışlı olsalar
Iremalya2 Yagmurrr98 evet devlet içeride 2 dakika ya kaldım ya kalmadım :( çok üzücü gerçekten. İster istemez morelimi bozdu
ecem11 Iremalya2 merhaba canım benim de 6. haftada kalp atışını duyamadığını söyledi doktorum detaylı ultrasona gönderdi yine görünmedi ancak başka bir doktora gittim cihazı daha iyi olduğunu duyduğum ve orda kalp atışını çok şükür gördük 🙏🌸