brltnyy 19haftada öğrendim suyun azalmış dedi doktorum burdan havuc suyu falan yap dediler yaptım gittim artış falan olmadı tek artış şekerim oldu 😑 21haftada ayrıntılıya girdim 7cm suyun dedi. 13ünde gittim artış hiç yok dedi suanlık bebege yeter ama coğalmazsa sorun dedi gittiniz yere kadar gideriz dedi oksapar kan sulandırıcı kullanıyoruz onun dısında başka bişey yapılmadı bol su iç dedi ne yaparsan yap senlik sorun değil dedi bebek idrarını az yapıyor olabilir dedi bebek idrar yapıp içip geri yapacak devir daim oldukca coğaltacak dedi ayrıntılıda ki doktor onun dısında böbreklerde falan Bi sorun cıkmadı cok şükür normalde bebegin böbreğiyle alakalı diyenlerde var böbrekleri iyi dedi sadece idrar az yapıyordur dedi 😑 bugun 23 hafta olduk inan bende napacagımı bilmiyorum ikinci gebeliğim bu. İlk gebeliğimin ikizlerimin idrar yolu enfeksiyonu yuzunden suyum geldi rahim agzım acıldı doğumum oldu kaybettim bunda da o haftada yım ve cok korkuyorum umarım böyle ilerler vaktinde sağ sağlim kavusuruz bebeklerimize inşallah 🤲🏻