20tugba berosunannesii korkmayın içinizi ferah tutun isterseniz dr unuza danışıp coraspirin kullanın her ihtimale karşı kan pıhtı yapmasn die gerci haftanız büyük bol bol vitamin alın hiç bişey olmaz allahın izniyle
gkbyza berosunannesii korkmaaaa ben de 24 haftalığım karantinamın 2.günü 2 gün kaldım hastanede sonra çıkış istedim çünkü hastanede de bisey yapmıyorlar sadece sıvı kaybı için serum taktılar 2 kere ve dün kan sulandırıcı iğne yapmışlardı. Ben de eve geldim daha iyi beslenip dinlenirim diye
Aysaayigitt berosunannesii belirtiler nelerdi bende bugün test verdim henüz sonuç çıkmadı. Bacaklarım belim her yanım ağrıyor ayağa kalkmaya halim yok
0104 Korkmaa bende oldum hemde rısklı gebeyım daha once preeklampsi gecırdım şükür hiçbişey olmadı ateşim bacak agrım oldu bırazda agır gecırdım ama bebeğim etkılenmedi stres hersey sakın ol
aylakiral Bende o haftalarda oldum doktor yatış verdi 7 gün hastanede kaldım kanımda ve idrarımda idrar yolu enfeksiyonu cıktı Antibiyotik parol kan sulandırıcı iğne takviyesi yaptılar hergün 3 defa geçti Bebek hissetmedi bile Allah yardımcın olsun
Happysvv Bende hamileliğimin başında covid geçirdim ecoprin verdi 34 haftam hala kullanıyorum son haftam bırakıcam. Bende çok üzülmüştüm ama kendini dirençli tutmaya çalış bol bol meyve ye
bera43 12 haftalık hamileyim covid oldum evimde yatıyorum ne kan sulandırıcı ne başka bişey veren eden yok
berosunannesii Allah hepinizden razı olsun 🙏🏻 düsmanıma vermesin sağ salim herkes bebişlerini sağlıkla kucağına alsın inşallah 🤲🏻
berosunannesii Aysaayigitt Aynen halsizlik ve benim nabız yüksekliğiyle başladı sonra zaten devamı geldi ateş bel ağrısı bacaklarımı aşağı indirip yukarı kaldırıyodum ağrıdan bir gece öyle uyuyamadım