Talihimyokbahtimkara Kızlar merhabalar, Antalya’da ki kuzenim için Özel Hastahanede iyi bir doktor arayışındayız. Rica etsem memnun kaldığınız doğuma kadar takibini yapacak kadın doğumcu önerilerinizi alabilir miyim☺️
urazinannesi Talihimyokbahtimkara Ben Medstar Topçular hastanesinde Müjde Şekeroğlu’na gidiyorum, 6. Haftamdan beri onun kontrolünde ilerliyorum. Şu an 18+2 haftadayım. Doktorumdan çok memnunum. Hem çok iyi bir doktor hem de yaklaşımı çok samimi. Whatsapp üzerinden de istediğim zaman kafama takılan soruları soruyorum o da cevaplıyor sağolsun. İnstagramda da aktif sayılır. Oradan da bakabilirsiniz kendisine. 🙏🏻
Oznur077 Talihimyokbahtimkara ben antalya memoriale gidiyorum timur uğurlu çok memnunum çok detaylı anlatıyor bilgi veriyor istediğim zamanda ulaşabiliyorum
Haticekundas Talihimyokbahtimkara medstar topçular murat doruğa gidiyorum başından beri hem çok ilgili hemde güleryüzlü ne zaman arasam acil bişeyde sesimden bile anlıyor bişeyler olduğunu 5 çocuk doğursam 5indede ona giderim 215 tl muayene ücretide bu yıl sonuna kadar doğumda 5750
Burcubzkrt Bucakta Güneş Uzun tavsiye ederim Antalya’da da birçok hastaneyle anlaşması var doğum için
Mrvmnv Talihimyokbahtimkara medstar topçular Mustafa Sağlam da çok iyi doktor ilgili ve tane tane herşey hakkında bilgi veriyor