Handek 8 haftalık hamileyim 3 gündür akşam kullanıyorum mide bulantım olmasada sabah bulantılarım olmasın diye bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar
taze_anne79 Handek direkt olarak gebeler için var zaten ben iki tane atıyordum ama bulantin yoksa atma bence
belmayamac Handek 33.haftaya girdim 13.haftadan beri hala kullanıyorum canım. Bi ara bulantım çok olduğu için gece 2 gündüz 2 toplam 4 tane içiyordum, şimdi sadece akşam yatmadan 2 tane içiyorum. Bırakmaya cesaret edemiyorum açıkçası
Vera09 Handek ben gece içmezsem sabaha mide bulantısıyla kalkıyorum. Bi gün deneyin mideniz bulanmıyosa boşa içmeyin bulanıyorsa devam edin
Eleonora Handek benim bulanti için doktorum disini sika biliyorsan eger dayana biliyorsan ilaci tavsiye etmem dedi. Bence dayana biliyorsan sende kullanma canim
Busra190742 Doktorum günde 4 tane ye kadar kullanabilirsin demişti zaten 3 ay dolduktan sonra bulantım kalmadı şükür ama en güzel ilaç
Betulayd Hafta hala içiyorum bir gün içmesem çok kötü oluyorum. Doktorum da gebelere özel en rahat kullanabileceğin bir ilaç içebilirsin dedi
Elifderin34 Handek ben 15 haftadır kullanıyorum bir zararı yok ilacın ilacı bırakayım belki geçmiştir bulantı dedim bulantılar başladı hemen ama yok beni ilaçmış ayakta tutan kullanmaya devam ediyorum