Biroglanannesiii Ezgiiss Yaptırdım iyi ki de yaptırdım şeker önemli ve hayati bir şey ailende veya sende genetik veyahut başka belirtiler olmayabilir ama gebelikte çoğu kadın da çıkar bilmezsen ve şekerin varsa sonuçları daha ağır bunu araştırmanı öneriyorum sağda solda doktorculuk oynayanları dinleme sen veya çocuğun şeker yüklemesinden sonra şeker hastası olmuyorsun ayrıca açlık toklukla şeker yüklemesi farklı şeylerdir doktorunu dinle yaptır diyorsa yaptır şeker ani bebek ölümlerine kadar gidiyor bilgin olsun
rizelipek İlkinde yaptırmadım doktorum kilon yok riskinde yok ben daha çok kilosu olan annelere öneriyorum dedi bende yaptırmadım şimdi yine yaptırmayı düşünmüyorum 24-28 hafta arası yapıyolar diye hatırlıyorum
iremsknn rizelipek ben en son bununla ilgili burda linç yemiştim yaptırmadım doğru bulmuyorum siz ne düşünüyorsunuz demiştim ayyy neler yazdılar 🤣🤣
Vuslat_yaren Ben yaptırmadım, aşırı kilo almamıştım eşimde yada ben de genetik yatkınlık yoktu. 14 gün şeker takibi yaptık yine de sabah açken ardından yemekten 1 saat sonra şeker ölçümü yaptım parmaktan doktor sonuçlara göre gerek görmedi. Ben yine de şekeri çok az seviyeye indirdim
rizelipek iremsknn aaaa bundan bile linç mi ettiler sorsan onlar dört dörtlük herşeyin iyisini doğrusunu yapıyor aman doktorum bana bıraktı bende yaptırmadım kimene sanki kürtaj yaptırmışım millet boş konuşuyo burda napsın anca burda kale alınıyolar reelde boşlar hiç takma 🤣🤣
Ezgiiss iremsknn yani bu da ince bir çizgi insan kararsız kalıyor , ben doktorum yapmasın diye tok gittim 😁 ama doktorum da sorun yok 32 ye kadar yaparız dedi işte ben şok 😁😁😁 doktorum çok gerekli görüyor elbette vardır bildikleri ama insan korkmuyor değil
iremsknn Ezgiiss doktorunuz ne diyorsa o tanii ki herkesin doktoru kendine özel, gebeliği de öyle. Benim doktorum bana yapmayı gerekli görmedi ama bu kişiden kişiye değişir tabi ki 🙏🏼
minigimherseyim Ezgiiss bende kararsızım 22 haftalıgım doktor yapılcak diyor iki kilo aldım simdiye kadar bebekde normal asırı kilo almadı bence cıkmaz ama annemin şekeri sınırda belki genetik olabilir bilmiyorum ama o seyi içmek istemiyorum. İnstagramda görmüştüm bi kadın baklava yiyordu onun yerine doktor kabul eder mi acaba😂 bide özel hastanelerde kaç tl bu işlem ben dün aradım hastanemi ama pazartesi arayın dediler. (Adana Algomed )