Gulaybayer Gns-gur merhaba ben hamileyken düşük riskim oluştuğunda vermişti doktor bi kutu kullanıp bırak demişti
berencisil_ Gns-gur yumurtlama gerçekleşceği gün başlaman gerekiyor ben bunu kullanarak hamile kalmıştım eğer döllenme olursa bebek rahme tutunsun diye veriyorlar ben ovulasyon testi kullanıyodum yumurtlama 18 gün olmuştu benim o gün başlamıştım
OOzii Gns-gur bana doktorum yumurta takibi yapıyordu yumurtam catladi ve o gun başlattı 2 hafta kullan dedi ya bebek tutunur sagliksizsa Zaten adetin sökülür demisti
MyLittleMiraclee Merhaba ben ikinci tüp bebek tedavimde kullanmaya başladım. Embriyo transfer öncesi başladım ve günde bir sabah akşam kullanmakdayım. Positiv sonuç aldım ama ilaçlarıma devam etmemi söyledi doktorum.
Gns-gur MyLittleMiraclee peki nasıl kullandın bana doktorum adet olunca say 15.günü başla on gün iç bırak dedi
MyLittleMiraclee Gns-gur Ben embriyo transferinden sonra sabah dokuz ve akşam dokuzda alıyorum ve galiba üçüncü aya kadar kullanıcam ilaçları
Gulaybayer Gns-gur şuan iyiyim çok şükür zaten düşük değil sadece lekelenme üstüne görme gibi bir şey olmuş bu ilacı önlem amaçlı vermişti
Gulaybayer Gns-gur birde benim ikiz kardeşim bebek istiyor diye gitmişti ona da bu ilacı vermiş adet düzensizliği içim
Turkan_14 Benim gecikmem olduğu için doktorum bana yazdı. 16cı günden başladım 10 gün kullanıcam. Sabah akşam aynı saatde
berencisil_ Gns-gur ortalama bir gün söylemiş sana yumurtlaman gerçekleşmemişte olabilir o zaman kullanmamın bi anlamı kalmaz ovulasyon testi alma şansın var sa onunla takip et bence