Pyrz_07 mutlu-annee34 doktora bağlı sanırım 33 den sonra 3 hafta dedi 36 da gittiğimde haftaya gel dedi cumartesi gidicem sonraki hafta doğum zaten
csmaknc mutlu-annee34 32 sen sonra 2 haftaya düşürdü 36 olduk 1 haftaya düşürür diye düşünüyordum ama yine 2 hafta sonra gel dedi 38 de gideceğim artık
BeyzaF mutlu-annee34 ben 33 haftaya kadar ayda bir gitmiştim 33 den sonra doktorum her hafta gel artık dedi
Ergullll mutlu-annee34 sanırım doktordan doktora degişiyor canım ben 31 de gittim 3 hafta sonra dedi 34 de gttim tekrar 3 hafta dedi pazartesi 37+2 olcam bakalm ne dıyecek😍
Aytiii Pyrz_07 çok merak editorum: her hafta gitmemiz gerektiyinde devlet hastanesinden nasıl randevu alıyorlar, 1 ay önceden vermiyor en az 15 gün
Gulcahan 35+2 deyim. 18 temmuzda gidicem sonra 28 temmuz. Sonra 3 Ağustos, sonra 10 Ağustos 17 Ağustosta da 40 haftaligiz bu şekilde daha Nst baglamadılar 18 gittiğim zaman bağlarlar büyük ihtimalle
Pyrz_07 mutlu-annee34 valla benim kız 3 aydır yüzünü göstermiyor o yüzden biran önce doğsun diye bekliyorum muayeneye boşuna gidiyorum gibi geliyo 😃
nurcanqx Genellikle doktor sana ne zaman gelmen gerektiğini söylüyor söylemezse sen sor kuzum ben şuan 34+4 üm haftada bir gidiyorum gebelik şekeri olduğu için normalde nasıl olur bilmiyorum