FiruzeAlagoz1207 Kızlar oğlumun adını melikşah koyucam ama yanına güzel bi ikinci isimde istiyorum bulamadım. Sizce ne olmalı yanında güzel önerilerinizi bekliyorum 💕
Bayancorek FiruzeAlagoz1207 Uzun ve ağır bir isim zaten, ben olsam kısa ve öz bir isim eklerdim yanına illa ekleyeceksem. Bebişe de çok ağırlık olmaz hem. 🌸🤗
Hilay34 FiruzeAlagoz1207 Melikşah telaffuz ederken iki isim gibi geliyor, yeni bir isim ekleyince üçleme artı soyad olacak sanki ama siz bilirsiniz tabi 🌸
FiruzeAlagoz1207 girl_boy_annesi ay hiç aklıma gelmedi ama çok güzel oldu gerçekten ağır olmaz mı peki hani her bebek taşıyamaz diyorlar ya 🥰🤔
girl_boy_annesi FiruzeAlagoz1207 hayır canım erkek kardeşimin ismi Muhammed çok uysal bi çocuk 20 yaşın da benim de inşallah oğlum olacak bizde Muhammed koyacağız 💙
FiruzeAlagoz1207 Halime90 annem söyleyemiyor diye düşünmüştüm melihşah derim diyo bende diyorum ki meliksah 😂
Melegimm95 FiruzeAlagoz1207 Melikşah Kaan olabilir bence cunku meliksah zaten uzun bir isim olduğu icin yanına kısa olsa daha iyi olur diye düşünüyorum 😀