Havva450 Kızlar hamilelikte kaç kilo aldınız ve vermeye başladınız mı? Başladıysanız neler yapıyorsunuz
Smyye1B Havva450 85′le hamile kaldım 96yla doğurdum 1 Ay 3 gün oldu doğum yapalı şuan 80 kiloyum. Çabalamadan kendi kendine gitti kilolar 😇
aylinpalaa Havva450 8 aylık hamileyim 7 kg aldım ama çok takmayın genelde doğumdan sonra hızlı gidiyor diyorlar. Biraz da genetik tabi
Kelebekk-0307 Havva450 10 kilo ile dogumumu tamamladım 48 dim 58 oldm doğumdan çıktığımda 51 kiloydum sonra bol bol ye bebeğe süt oldun dedikleri için hayvan gibi yedim resmen şu an 55 im ve veremiyorum emzirirken kilo gider diyenlere inanmıyorum artk aksine aldıkça alıyorsun çünkü hep açlık oluyor ve yemek istiyorsun 🙄
Kleopatra- Ay herkesin derdi bu vallaha. Şuan 7 aylık hamileyim ve 12 kilo aldım şaka gibi bana çok geliyor. Doğurduktan sonra nasıl verecem onu düşünüyorum korse araştırıyorum resmen. Hala hamileysen ekmek yeme tuz yeme fazla yağlı yeme sağlıklı beslenmeye çalış bol su iç. Ama doğum yaptıysan emzirdigin için zayıflarsın zaten çok acıkma hissedersin ama onda da ekmek tüketme bol bol meyve ye dizginlet. Bir düzen oluştur yani tut kendini ama kesinlikle hamur işlerinden uzaklaş
Havva450 Kleopatra- Gayet normal kilon lütfen takıntı yapma doğumdan sonra gider normal değer de kilo almışsın
Havva450 Kelebekk-0307 Sakın kilo takıntısı yapipta beslenmeden geri kalma yoksa sütünde azalma olur ve bebeğin doymayabilir.Zararli yiyeceklerden uzak durarak olacak bu iş aslında.Aranizda benim Kadar kilo alan da yok.Sabir ile veriliyor inan
Havva450 Ben doğum yapalı tam 50 gün oldu,80 ile girdim doğuma şuan 64 im..Eski halime 10 kg daha var.Hamilelik sürecinde çok kilo aldım.Bu süreç te kilo almak kaçınılmaz oluyor malum🥴Benim gibi olan var mı merak etmistim
Kelebekk-0307 Havva450 hayir saldm zaten bebegimden önemli değil diyorum hayatında ilk defa bu kiloları gördüğüm için biraz garipsiyorum bebeğim ayaklaninca zaten peşinden koşmaktan veririm diye düşünüyorum
Kelebekk-0307 Havva450 allahtan etrafımda kimse yok o yüzden sorun yok aynaya bakınca kendim bir tuhaf hissediyorum sadece ama bebeğime değer 🥰
Havva450 Kelebekk-0307 Bak bu konuda sonuna kadar sana katılıyorum.Onu kucağına alınca diyorum ki 100 kilo olsam bile sana değer.Sen nasıl güzel birşeysin yeter ki sağlıklı olsunlar 🤗🙏
Kelebekk-0307 Havva450 kesinlikle öyle inşallah Rabbım hep korur bizlere bağışlar gerisi önemli değil ❤