Bayancorek aysbuk2baby 2 hafta önce zam geldi 😂 normalde 225 di 190 veriyordum bende sigorta vs. ile .. Bayram öncesi zam geldi. 🙈
aysbuk2baby Bayancorek şaka gibi yaa, doğum fiyatı aldınız mı peki? Kaç haftalıksınız gerçi bilmiyorum da. ☺️☺️
Bayancorek aysbuk2baby 32+4 üz, doğum şeklim belli olmadığı için sormadım henüz. Bundan önce de zaten illa zam gelir diye sormamıştım kafa karışıklığı olmasın diye. İlerleyen haftalarda belli olur sanırım. 🌸🤗
Dorukkusumm Se19 özel klinik hastane değil fakat inanılmaz artış oldu muayene ücretlerinde doğuma kadar neler olur Allah bilir 🤷♂️
Gulergulmez İstanbul Pendik, Yüzyıl hastanesine gidiyorum. Yüzde 20 indirimle 200 tlydi geçen aya kadar, geçen hafta gittim, indirimli hali 295 olmuş, bayramdan önce zam geldi dediler 😬
Rnaslh 190’la başladık 1 buçuk ay önce zam geldi şuan 235 TL cik oldu 🥲 2 gün önce şeker yüklemesi için gittiğimde doktorun odasında 5 dk bile durmadık verdiğim para zoruma gitti 😁
ikicocuklubiranne Sibbeell İstanbul’da detaylı için bezmi alemi öneririm Mehmet Serdar bey var muhteşem bir doktor perinatalog