Flyderndkk Kızlar daha önce bir düşüğüm var. Yine aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkuyorum. Bugün doktora gittim SAT a göre 5+2yim ama kese 4+3 çıktı. Eminim böyle olup sağlıkla kucağına alan vardır. Hikayelerinizle destek olun bana nolur.
EmineDefneGokce Flyderndkk geç döllenme olmuş benimde öyleydi 5 gün geriydi. Haftada yine gittim 3 gün öne bile geçmiş üzülmeyin 💕
Eldgrn Flyderndkk geç döllenme olmuştur benim sata göre 10+1 tabii artık onu baz almıyoruz bebişim 8+1 herhangi bir sıkıntı yok her şey yolunda
Pcoslubiranne Flyderndkk benimde 1 hafta gerilik vardi ama ben gec dollenme oldugunu biliyordum.28+3 olduk su an adete gore 1 haftadan fazla ileride.
Nurcantas65 Normaldir canım bende mesela adet tarihine göre 33 olmam gerekiyor 1 hafta ileri çektik adet tarihini geç döllenmeden dolayı. :) Sıkıntı yok ferah tut kalbini normal bişey
Nurcantas65 Flyderndkk adet bitimine çekti doktor zaten o sıra olanlar olmuştu 😬😅 düzen 28-30 gün arasında değişiyor 1 hafta sürüyordu bende
Flyderndkk Nurcantas65 ya benimde adetlerim hep düzenlidir aynı sizin gibi. Onun için geç döllenme olmuş olabilir deyince şaşırdım. Demekki düzenli de olsa geç olabiliyormuş 🙂
Hilay34 Flyderndkk benim son adet tarihimle ultrason tarihim arasında 11 gün var :) 37. Haftadayım, ultrasona göre. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah 🙏
Happy52 İlk gebeliğimde sat göre 1 hafta geriydi doktorum geç döllenme demişti. Hiçte birşey olmuyor geç döllenme sağlıksız demek değil şimdi 4 yaşında kızım 🫶🏻