dnyavnz33 Deletedmom70006 1 kızımız var bütün kıyafetleri evde ve ben çevreme dağıtırım diye genelde sarı yeşil beyaz krem kırmızı renkler almıştım çok az pembe eşyamız var ☺️Yani kıyafet konusunda tamamızyine birkaç şey illa alırım . 2 isim bulacağız kız veya erkek olursa diye
dnyavnz33 girl_boy_annesi 1 kızım var sağlıcakla hangisi olursa 🥰henüz kiloda almadım göbeğimden tahmin edim 😌
girl_boy_annesi dnyavnz33 benim de bir kızım var kızım da göbeğim yayvandı şimdi rabbim nasip ederse oğlum olacak kilolu olmama rağmen yanlarım bom boş göbeğim fırladı bende tuttu göbek hurafesi 🙈
dnyavnz33 girl_boy_annesi benimde sıfır göbek herkes kilo almamı bekliyor bakalım bizde durum nasıl olacak kızımda karnım top gibiydi herkes erkek diyordu 😀rabbim hepimizin sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin
dnyavnz33 yaasemin detaylıya kadar dayanalım orda eşimi almıyorlar kesin öğrenir ona sürpriz yaparım ahahah hayatıma heyecan katsın dedim meraktan çatlayacam 😁
yaasemin dnyavnz33 hahahaha heycan oldu meraktan çatlama ben öğrendim icim rahat ne kendimi kascam doğuma kadar eskidenmis o doğunca öğrenmek 😅😅😅