cisem30 Bebegim sag tarafimda oynarken basen yumurta gibi sisiyor onyadigi yer bu kasilmami bazense sag tarafim dag gibi solum dumduz 29. Haftam nirmLmi bunlar
Arztmn cisem30 malesef kasılma duzenliyse sıkıntı,fakat ağrın sancın yoksa çok endişe etme ama ihmal de etme
Birminikcivciv cisem30 Rahim kasılıyor. Bende 19. Haftadan beri o şikayetteyim 27 olcam Allah’ın İzniyle. Dağ gibi oluyor bir anda ve içi yırtılacak gibi ağrı yapıyor. 35-40 sn sonra geçiyor. Düzenli değil aralıkları ama günde 15 kere belki fazla kasılıyorum maalesef. Karnım taş gibi
rkyycbnn cisem30 kafasıdır belki 🤣 hareket halindeyken Bi tarafa gidiyorsa olabilir bende de oluyo korkma bişey yoktur
Kleopatra- Ben kasılma olduğunu düşünmüyorum bende de öyle oluyor çünkü. Erkek bebeğim olacak ve hep sağ tarafta oynar bazen sol tarafıma geçer. Eğer sancın ağrın yoksa sıkıntı yok bende de öyle oluyor çünkü
cisem30 Kleopatra- valla anlayamiyorum kasilmaysada fakat o anda orda bebegimin oldugunu hssdyrum sizinde bylemi kacinci haftanz
cisem30 Arztmn duzenli olursa hangi anlama geliyor agrim yok cok sukur peogesteron iciyorum doktorum onlem amacli vermsti
Arztmn cisem30 düzenli oluyorsa doğum sancısı oluyor fakat senin daha erken düzenli dahi olsa korkma ağrı sızı sancı yoksa ama dediğim gibi ihmalde etme ne olur ne olmaz yaa bişey olmaz diyip öteleme ama eyvahh bişey var diyip panikte yapma
Kleopatra- cisem30 Bende bebeğimin olduğunu hissediyorum orda hatta orayı sevdiğim zaman biraz daha hareketleniyor tepki veriyor. Ağrı sancı yoksa endişelenme derim ama ihmal de etme. 27 hafta 5 günlük oğlum.
TeoMom Birminikcivciv Ben de 18. Haftadayım bugün sertleşme gibi bir şey hissettim bunun için ilaç filan kullanıyor musunuz rahim ağzı uzunluğunda kısalmaya sebep oldu mu
cisem30 Arztmn carsmba dktrumda randevum var bsy olmaz hrlde carsmbaya kdr bebegim bi hafta onden gidiyor 30 oluyrum pazar gunu en kotusu dogsa bile kuvez destegylenyasar helde
Arztmn cisem30 kasık ağrısı normal bende de hâlâ oluyor hep oldu. Benim de 1 hafta önden gidiyor o önemli değil önemli olan son adet tarihin onu baz alıyorlar. Önemli bişey yok panik yapma doktoruna söyle bu durumları merak etme bişey olmayacak
Arztmn cisem30 30 hafta doğması için çok erken bi hafta umarım doğmaz kuveze alırlar doğarsa ama doktorlar dogmamasi için elinden geleni yapıyor merak etme
Arztmn cisem30 Allah ömür verdiyse elbet yaşar ama sorun olur devamlı yani sağlıkla alakalı o yüzden gününde doğması için uğraşırlar.