Hilosh-1 normalde 3 Mayıs’ta adet oldum adetlerim düzensiz geç döllenme doktorum direkt tahmini doğum zamanı verdi 22 Şubat benim hesaplamalarıma göre de 18 Mayıs’a denk geliyor zaten şu anda 8+1′im tabii sata göre 10+1 im ama biz 8+1′i baz alıyoruz

Bende gec döllenme olmustu 10 gün kadar suan 35+5 bekliyoruz gelmesini🥰

Eldgrn bende normalde 8+6 ymışım ama geç döllenmeden dolayı 6+3 dedi herhangi bir eksiklik vs olmuyor değil mi yani sadece tarih olarak geç oluyor onun dışında sağlıksal bir sorun yok ?

Gulgul0 hemen kucağına alırsın inş rabbim sağlıkla kavuştursun 😊 kız mı erkek mi ☺️

Hilosh-1 Yok canım hiçbir sorun olmuyor doktorun bile bana dediği tek şey son adet tarihini unut onu artık biz baz almıyoruz tahmini doğum tarihi oluşturdu ona göre ilerleyeceğiz dedi bebeğin gelişimi her şeyi Allah’a şükür yolunda işte 8 haftalıkken adete göre tabii bebeği kalp atışını daha yeni görmüştüm 6 hafta olarak geçiyordu yani Allah’a şükür bir sorun çıkarmadı tek fark tarih ben normalde 10+1′i de saymıyorum da hani böyle açıklayıcı olsun diye söylüyorum normalde 8+1′im doktorum onu söyle dedi

Eldgrn
            Anladım cnm hemen hemen yakınız birbirimize rabbim bir an önce kucağımıza almayı nasip etsin 🧿🙏

Hilosh-1 benimde tam 15gün geç döllenmem olmuştu polikistik over sendromundan dolayı ama çok şükür doğum yaptım 🙏

pnar-06 aynıyız canım baş dönmelerin oluyor mu seninde bugün aşırı baş dönmesi yaşadım bir de sürekli kan testi yaptırıyor musun yaptırmak gerekiyor mu?

Buse-5 maaşallah canım ne mutlu sana rabbim bize de nasip etsin 🙏

Hilosh-1 bayram günü çok şiddetli baş dönmesi olmuştu ve mide bulantısı çok hafif bazen oluyo ama gayet iyiyim canım. Yok hayır kan testi yaptırmıyorum 5 haftalıkken keseyi gördüm doktor 3 hafta sonra gel dedi bebeği ve kalp atışı için gidicem canım

pnar-06 duydum ben kalp atışını bende 3 hafta sonraya gideceğim tekrar bugün başım fazla dönmedi inş kolay atlatırız ☺️

Hilosh-1 öncelikle hayırlısı olsun diyelim 😊 acaba adetleriniz düzenli mi oluyordu? Benimde 6 günlük bir fark çıktı sat ile usg arasında doktor geç döllenme olabilir dedi ama ben düzenli adet olurum. Pcos değilim. Ondan merak ettim

Hilosh-1 demekki düzenli adet görende de geç döllenmdöllenme olabiliyormuş. Teşekkğr ederim sağlıkla kucağınıza alın