Gulaybayer Kızlar tamamen merakımdan soruyorum göbek kalıyor diyorlar doğru mu acaba birde sezaryen da suyu nasıl boşaltıyorlar
Elifderin34 Gulaybayer bazılarında eve bazılarında hayır yengem doğumdan önce 50 kilo zayıf göbeksiz biriydi doğumdan sonra yine aynı kiloya düştü göbekte kalmadı bünyeden bünyeye değişiyor sanırım :)
Demirssmomm Gulaybayer 50 gün oldu, sıfır göbek 👍🏻 Suya gelirsek rahmi açtıklarında ya kendiliğinden boşalıyor yada neşterle kesik atıp boşaltıyorlar
Pirayeee Gulaybayer ben zayıftm eski kiloya dönmüştüm. Sütten kesince kilo almaya başladm göbek çıktı hemen😅 normalde basenden kilo alan bünyem vardı
Degisken89 Gulaybayer kişinin kilosuna yapısına göre değişen bir durum.benim 30 kilo vermeme rağmen spora rağmen o iğrenç alt göbeğim gitmedi mesela.
Guloyku Gulaybayer kilom normaldi göbek sarkma filan olmadı bebek suyu sanırım keslince çıkıyor normal doğumdaki gibi suyum gelmedi cunku
Kbr Gulaybayer benım kalmadı ancak kılo aldıgım zaman artık göbeğimden alıyorum normalde ordan hiç almam
Byz91 Gulaybayer bir normal bir sezaryen dogum yaptım ama göbeğim kalmadı hiç. Bence yapı meselesi ben basen den kilo alırım. Şimdi yine hamileyim 1 hafta sonra dogum var. 16 kilo aldım karnım küçük ama kalçalarım maşallah 🤭
Rkye66 Hamilelikte 14 kilo aldım 72 olmuştum. 9 gün önce sezeryan oldum. 9 günde 8 kilo verip 64r düştüm. Bebeğim 2 kilo doğdu. Henüz sütüm gelmedi emzirmedim de. Ufacık bir göbeğim var. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor.