Ezgitelo ikizlerim 23+2 de enfeksiyon yuzunden birinin suyu delindi ve enfeksiyon rahmime kadar gecmişti acılmamda vardı 3cm serklaj yapamadılar enfeksiyon yuzunden sadece birinin suyu gelmişti ama biri doğunca diğeri de doğacak dediler suyum tamamen gelince enfeksiyon ilerler rahmimi de alırız dediler normal doğum yap dediler bana doktorlar makat geldikleri için doğum esnasında ölücekler dedi bende sezeryan istedim cok kücük hafta oldugumuz için 10gün oğlum 13gün kızım yaşadı kaybettim kuzum 😞 atan Bi kalbı bile bile durdurmak cok zor bi karar seni cok iyi anlıyorum ben sırf yaşarlar diye sezeryan istedim ama ciğer geliştiriciler hiç fayda etmedi cihazlar yetersizdir bebeklerim kucuk oldugu için oğlum idrarını yapamadığı için kalbi durdu böbrekleri iflas etmişti 😞 cok zor suyun neden gelmiş mutlaka arastır 24 e kadar susuz durabilecekse sana ve bebege bişey olmucaksa yatış yapsınlar dicem ama susuz cok zor suanki bebegimin suyu az sınırda gittiği yere kadar dedi doktorum bana da 😞 suyunun gelmesi idrar yolu enfeksiyonu olabilir belki mutlaka araştırmalarını iste sebebi neymiş bidaki gebelikde ona gore dikkat edersin canım 😞 Rabbim yardımcın olsun cok zor bi durum