Melikemercimek Ezgievrenn canım hiç alakası yok onunla benim bebeğimin de kesesi fasülye şeklindeydi hayta nuba göre de erkekti hatta göbeğimin sivri oluşu vesaire de erkek gebeliği gibiydi ama 17. Haftam doktor kız dedi
Kele-bekler1 Canımm çok erkek hissettimm❤️ Allahım hayırlısını versin sağlıkla alalım bebişlerimizi kucagımıza 🙏🏻🥰 Ezgievrenn
Ezgievrenn izobellaaa-_- ilk idrar testinde içime erkek doğdu. Sonra ekranda bebeği görünce kız geçti. Hayırlısı olsun inşallah 🥰
Ezgievrenn Abcd12 genelde sağ tarafim ağrıyor evet. Kızımda sol taraf daha çok ağrıyordu. Ama bilemiyoruz işte öyle sorayim dedim :)
Ezgievrenn Happy52 sata göre 7+1. Bebeğe göre 6+3 canım erken gitmissiniz cok biraz daha bekle. Ben kalp atışını falan da duydum. Doktor dedi biraz daha erken gelsen duyamazdik dedi
Abcd12 Ezgievrenn o zaman erkektir tabi Allah bilir benim hep sağ kasigim ağrıdı hala da öyle oğlum olucak
Happy52 Ezgievrenn haftaya gideceğim bende inşallah biz de duyarız sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️
Kele-bekler1 Çok merak ettim ne olur benimkinede bakabilir misiniz 🤗🥰 [https://resimyukle.io/r/8MzeIRis4L]
Ezgievrenn Kele-bekler1 amin inşallah sağlıkla kavusalim:)) yaa sizde mi erkek dediniz. Bakalım öğrenince yazarim buraya