Kızlar doğum yapalı 8 gün oldu. Kızım sürekli emmek istiyor asla doymuyor. sütüm fışkırıyor yememesi doymaması imkansız ama bir emzirme iki saati geçiyor. Özellikle geceleri o kadar çok ağlıyor ki. Sanki cocugu dövdük. Altını açıyoruz rahatlaması lazimken ağlıyor morariyor, yatağa koyuyorum dalmamissa yine emmek için ağlıyor. İki gündür boynumda uyuyor da bir iki saat dinlenebiliyorum.. o kadar yoruldum ki. Gaz için damlası var hani dışkı ve gazı da çok normal bezleri dolu hep ideal yani. Lakin cocugumun ne sıkıntısı var çözemiyorum. Hiç bir şekilde sakinlesmeyip morarimcaya kadar ağlıyor bas bas.. ne zaman geçer bu durum neden oluyor çok caresizim cidden. Göğüs uçlarım yara oldu.. ağlaya ağlaya emziriyorum..
Bebeğim kolik mi? Lütfen yardim
Betullyillmazx en az ilk 40 gün devam ediyor sonrasinda yavaş yavaş normale dönüyor merak etmeyin sizin gibiydim bir şeyimi var acaba diye kendimi yiyip bitiriyordm ama bebekleri de anlamak lazım siz sadece ona alışırken o hic bilmediği bir dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor ve güvendiği tek kisi sizsiniz o yüzden sizden kopmak istemiyor surekli emmek istiyor bu süreç 4.trimester olarak geçiyor hala kendilerini anne karnında sanıyorlar orda yaptıkları emme reflekslerine devam ediyorlar göğüs uçlarınızı rahatlatacak kremler vs kullanın bu sürecin geçici olduğunu düşünün ve bebeğiniz ne kadar isterse o kadar emzirin 4 saat boyunca hiç bırakmadan emdigini bilirim simdi de zorla emziriyorum resmen 3 aylık oldu hemen büyüyorlar sakin olun stresi de alıyor bebekler o yüzden huzursuz oluyorlar 🌸
Kolik malesef gaz damlası ver ya da doktora git
Sütün çok olması her zaman bebeğin doydugu anlamına gelmez malesef, formül süt ve farklı gaz damlaları deneyin nurse harveys i tavsiye ederim. Bir kolik annesi olarak 8 ay çektim inşallah kolay atlatırsınız