Pcoslubiranne Papatyaesin ben 28 haftalik gebeyim. Youtubeda bir doktorun videosunu izlemistum. 28 haftadan sonra hareketleri azalacak demistu ama bilemiyorum tabi. Hareket sayisi guclu ama hareket sayisi azdir belki.
Papatyaesin Arztmn doktorum da cok uzakta 2 saat yol var devlette acile gitsem yardimci olurlar mi neden nst dedin kuzum daha erken degil mi
Arztmn Papatyaesin o hâlde devlete gidin tabiki ilgilenip bakarlar. Nst için erken değil ben 28. Haftamda erken doğum riskiyle nst ye girdim. Nst korkulacak bişey değil aksine iyi birşey bebek iyi mi anlamalari için gerekli.
Deletedmom547899 Papatyaesin şekerli birseyler tüketip uzanin bebeğe yüksek sesli müzik dinletin hala da hareket etmiyor ise bir sağlık kuruluşuna başvurun o haftada benimdir azalma olmuştu bununla ilgili post açmıştım.
Gookceeeee Papatyaesin nst de bebek hareketleri sancılar hepsi çıkıyor canım doktor uygun görürse seni nstye alabilir diye düşünüyorum çikolata yiyebilirsin kendini biraz yorduğun zamanda haraketlerde kısıtlama oluyor diye biliyorum ayaklarını uzat mis gibi dinlen İnşaAllah düzelir ama kontrole gitmekte fayda var
Deletedmom547899 Arztmn ne gibi belirtilerle üzerine hastaneye başvurdunuz erken doğum riski dediler merak ettim bende 31.haftadayim
Arztmn Deletedmom547899 böbreklerimden başlayan kasıklarıma vuran bir ağrı vardı iki gün bekledim geçmedi sandım ki idrar yolu enfeksiyonu ama devlete gidip nst çekince dediler ki bildiğin doğum sancısı:)) nerden bileyim ilk gebeliğim meğerse gitmesem erken doğacakmis şükür şimdi 37 deyiz
Deletedmom547899 Arztmn evet ilk gebelik olunca ne ağrısı normal ne değil ayırt edemiyor ki insan.Erken doğum yapmaktan korkuyorum ama şükür şuan aşırı ağrım sizim yok
Arztmn Deletedmom547899 korkma erken dogum olmaz zaten ilk olunca öyle hemen doğumda olmaz:) 28. Haftamda başlamışti erken doğum riski bak 37 deyiz:)
Nurcantas65 Gün içerisinde en az 10 kez hareket ediyorsa sıkıntı yoktur. Tatlı yiyip solunuza uzanın 2 saatte kipirdar yinede olmazsa(Allah korusun doktora) ama 29 haftada bende de az az oynuyordu