15531211 Merhabalar 30 haftalık hamileyim hamileliğini hiç anlamadım ama varislerim beni mahvetti ağrıdan yürüyemiyecek hale geldim var mı sizde de bu durumu yaşayan varis çorabı da kullanıyorum ama işe yaramadı acile gitsem bişey yaparlar mı acaba yardımcı olur musunuz 😢
Seymaymn 15531211 ayaklarınızı yukarı kaldırıp uzanın varis malesef bendede var sirkeyle silin bacaklarınızı 20 dk bekleyin yıkayın oda işe yarıyor ama en onemlisi ayaklarınızı her fırsatta dikin. Corap vs boş iş
Eylul10 15531211 varis mi bilmiyorum ama çok şiddetli bacak ağrısı yaşadım 4 gün ne uyudum ne yürüdüm ağlayarak geçti. En son elma sirkeli su yaptım bezi ıslatıp ıslatıp ağrıyan yerlerime koydum tek çözümü öyle buldum. Umarım geçer sizinki de 😔
Bernnnaaaa 15531211 bende varis aşırı çok hamilelik öncesinde de vardı. Hep buz koy canım duştan çıkmadan soğuk su tut ayaklarına hafifler biraz olsa da
Bebegimizolsun 15531211 kuzum doktor hep şey der buzu varislerin üzerinde gezdir Çünkü varis damarları sıcakta genişleyip o yüzden ağrı yapıyor, buz damarların genişlemesini önlüyor sürekli buz gezdir
15531211 Seymaymn herşeyi denedim artık baldırlarımın ağrısından üstüne basamıyorum çok sıkıntı oluyor 😢
15531211 Bernnnaaaa duştan çıkarken soğuk suyu denedim ama buzu denememiştim bide onu deniyim bakalım umarım işe yarar 😢
15531211 Bebegimizolsun birde onu deniyim artık duramıyorum çok feci sancı veriyor acile gitsem bişey yapar mı acaba diyorum artık son çare gidicem
Bernnnaaaa 15531211 ben gündüz gece ağrı veya yanma başlayınca hemen buz koyuyorum ağrılarım hafifletiyor inşallah senin de hafifler canım