Yahsialeyna Kızlar Şehir Hastanesine gitmek istiyorum normalde ama orası bana çok uzak özelede para vermek istemiyorum açıkçası önerebileceğiniz devlet hastanesi varmı Ankarada acabaa?
Ormanmeyveli Yahsialeyna Sami ulus var oradaki Handan hanım güzel ilgileniyor. GATA var İlhami hoca iyiymiş orda. Zübeyde hanım ve Ankara hastanesi pek önerilmiyor. Haftanız küçükse üniversite hastaneleri olabilir. Hacettepe Gazi güzel bu konuda Ankara tıpta iyi ama bazı hocaları ücretli sanırım
Sinmalts Yahsialeyna eviniz yakın ve haftajız küçükse cebeci tıp Hacettepe tıp güzel ama ben şehir Hastanesi’ne gidiyorum gayet temiz düzenli ve güzel doktorlari var
Yahsialeyna Ormanmeyveli Sami Ulusu zübeyde hanım ve ankarayı hüç düşünmedim zaten ama gazi aklıma gelmemişti orayıda araştırayımmm teşekkür ederim 🤗
Sinmalts Yahsialeyna gaziye kadar gitmisken bence şehir Hastanesi’ne gidin gazide çoğu doktor ücretli bir şekilde takip ediyormus
Mucizemi_beklerkennnn Yahsialeyna ben gaziye gidiyorum cok memnunum. Ucret flanda odemiyorum hepsi gayet ilgili istersen ozelide war
Yahsialeyna Sinmalts hacettepede randevu bulmak çok zormuş araştırdım gazidr uzak kalıyor bana yeni açılan mamak devlet hastaneside var yakınımda ama 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o hastanede gitmek istemiyorum o yüzden 😐
Mhrcnn Mucizemi_beklerkennnn gazide nerden randevu alıyorsunuz iki bölüm var jinekolog birisi yardımcı olur musunuz
nanay Ankara egitim arastirmada 7 sene once dovum yapmistim memnun kalmistim sanirim sizde mamakta oturuyorsunuz
Tugceonur Yahsialeyna gazı üniversitesi var ben orda takipliyim.ama dogumumu şehir hastanesinde yapicam ilk bebeğimi de orda doğum.yaomistim.memnun kaldigim.icin