Mommyanne Selam kızlar , domol deneyin ve beyazlar için omo matik kullanıyorum domoldan tutam makinenin içine bir tutamda omo ile karısık göz cekmeceye koyuyorum 60 derecede bembeyaz sonuc 👍🏼 Kesınlıkle domollu deneyin 👍🏼
Ormanmeyveli Ön yıkama yapabilirsiniz. Ayrıca ayda 1 tambur temizleme yapın belki makinanızın için temiz değildir.
Deniz2961 Sinmalts burası çok kireçli bir şehir oldugu için her ay temzileyici ile temizliyorum canim
Snmm5 Deniz2961 sadece beyaz atıyorum başka açık renk falan karıştırmadan hep aynı yıkıyorum bilmem aynı gibiler 🤭
Happyy_ Çamaşır makinaniza çamaşır suyu zarar verir benimki öyle bozuldu servis söyledi birdaha koymayın diye ben yine soyliyim de sizin tercihinize kalmış artık 😊
Deletedmom52620 Deniz2961 bende yıkayamıyorum başkalarına bakıyorum kar beyazı gibi benimkilerin hep bi lekesi kalıyor ilk çamaşır sulu azıcık yapıyorum vanish kullanıyorum sonra bir daha kaç saatlik programa atıyorum kalınca kalıyor
minik_koala_ve_annesi Deniz2961 persil sivi ve ariel toz ikisiini bir arada kullaniyorum bembeyaz oluyor 60 derecede yumusatici dokuyorsaniz ondan olabilir morartiyor
Yildiz028 Deniz2961 ben omomatik kullaniyorum bembeyaz oluyor. 5 sene oldu evleneli hala yeni gibiler. Birde sodamatik kullanin deterjanin yaninda mis. Camasir suyu ve yumos kullanmayin beyazlari sarartiyor ve yipratiyor.
Bebegimizolsun Deniz2961 ben önce 60ta yıkıyorum içinden sütyeni vs çıkarıyorum sonra 90da yıkıyorum tertemiz oluyor bizimde sularımız aşırı aşırı kireçli makineye aparat taaktırdık şuan bi sıkıntı yok ariel kullanıyorum bu arada
goktugunannesii Deniz2961 calgon kireç çözücü soda ile kazan temizliği yap çamaşırlarda kosla kullanıyorum ben deterjan ile baraber koyuyorum memnunum. Beyazlar yada lekeli renkliler için deterjanı aldıktan sonra makineyi durdur deterjanlı suda en az yarım saat beklesin sonra yıkamaya devam ettir buda bir yöntem fikir olsun 💕 Ariel artık kullanmıyorum eskisi gibi değil bingo aldım gayet güzel persilde öneririm
Deniz2961 goktugunannesii kazan temzilgini her ay yapiyrm canım bekletyrumda aslında snrm Ariel eski performans i yk
benimmdunyamm Deniz2961 domestos döküyorum ilacın üstüne yıkıyorum temiz oluyor çamaşır suyu renk atar Domestos renk atmaz Domestos renklilerde bile renk attirmiyor çamaşır suyu atıyor sadece Domestos kullan
Elifderin34 Deniz2961 beyazlar çok sıcakta yıkarsan sararır derdi annem 40 ta yıkıyorum çamaşır suyuda katıyorum