minik_koala_ve_annesi E bebek babyme bebek kiyafet deterjanini kullananiz oldu mu kizlar acaba bilgi verir misiniz🥰
Yesim minik_koala_ve_annesi valla ben kullandım çokta memnun kaldım suan oğlan büyüdü normal deterjanla yıkıyorum bebek yumusatıcısı kullanıyorum ikinciye henüz almadım kontrole gidince yine ebebekten deterjanı ve leke çıkarıcısını alıcam
Semra41 minik_koala_ve_annesi ben ordan aldım kullandım memnun kaldım yumuşatıcı dalının aldım gayet güzel👍
minik_koala_ve_annesi Yesim indirime girmis canim 5 kg su 150 tl alayim mi yumusatici almayacagim leke cikarci lazim olur mu yenidoganda ek gidaya gecincemi alayim
Yesim minik_koala_ve_annesi aaa çok iyi al bende alayım sağol haber verdiğin için, evet leke çıkarıcıyı ek gıda zamanına bırakabilirsin
minik_koala_ve_annesi Semra41 yumusatici zararli oldugu icin canim ben sadece havlularda kullaniyorum bebekde de sart degil o yuzden kullanmayacagim🥰babyme guzelmi deterjanda
minik_koala_ve_annesi Yesim rica ederim canim 2.urunde %40 indirim var bu arada leke cikarici alsam bisey olur mu
minik_koala_ve_annesi Yesim siz tecrubeli anneler menmunsa bende menmun olurum o zaman iyi ki varsiniz cok tesekkkur ederim🥰