Betusgani 33 haftalık hamileyim ve yaklaşık 2 haftadır bebiş hareket ederken karnımdan parmak çıtlatır gibi ses geliyor 😅 Araştırmalarıma göre bebeğin eklem sesiymiş, çok ilginç 😍 Sizlerde de oluyor mu 🐣
Ogretmen_Anne_ Betusgani çıt pıt sesler oluyordu da hiç öyle araştırmadım 😀 maşallah büyüyor yavrucuklar 🥰 benim en çok dikkatimi hıçkırık sesi çekiyo minik minik hıçkırıyo
Cigdemm1 Betusgani evet 1 buçuk haftadan beri bende eklem seslerini duyuyorum hatta dün akşam eşimde duydu çok garip bir şey 🥹🥲
csmaknc Betusgani benimde geliyor ama kendimden geliyor kasıklarımdaki kemiklerden çat çat dönerken 😂
Ogretmen_Anne_ Cigdemm1 evettt minik pıt pıt ama aşırı kulak vermek gerekiyo benim kızım tam bir hıçkırıkçı 😀 zaten karnınız hareket edişinden onun tekmesi vs olmadığını anlıyorsunuz kafası nerdeyse orda hissediliyor ❤️
Cigdemm1 Ogretmen_Anne_ hıçkırığının anlayabiliyorum sabit bir yerde kalp atışı oluyor sanki pıt pıt diye bir dahakine dinleyeceğim geliyor mu diye 😂
Betusgani csmaknc otururken hiç hareket etmiyorken geliyor çit çit sesler bende o ara bebek hareket ediyor tabi 😍