Nurrr35 Kızlar merhaba adet gecikmemden 3 gün sonra test yptm çift çizgi hemen kan verdim bta hgc 19 çıktı gebelik var denildi 5 gün sonra tekrar gittigimde bta hgc 8 e düşmüştü ve bu sabah kanamayla uyandım bilgisi olan veya başına gelen var mı😔
Hamideersin Nurrr35 kimyasal gebelik olabilir mi sağlıksız gebelikte beta HCG düşüyor ve vücut sağlıksız gebeliği sonlandırıyor sanırım
Ays_cskn Nurrr35 kimyasal gebelik olusmus malesef Rabbim tez zamanda yeniden saglikli sihhatli nasip etsin insallah
Nurrr35 Doktorla görüştüm doktorda kimyasal gebelik oldugunu söyledi haftaya tekrar degerlerime bakılcak
nurellaa212 Nurrr35 benim de ilk gebeliğim öyle oldu kimyasal gebelik dedi doktor ilk hamilelikte artık çok yaygın bir durummuş canını sıkma moralini hep yüksek tutmaya çalış
Fatosozy Benimde ilk gebeligim kimyasal oldu kanama biraz ağrılı oluyor ama en azindan kürtaj a gerek kalmıyor çünkü o daha can sıkıcı bir süreç insallah tez zamanda sağlıkla hamile tekrar olsun🙏allah isteyen herkese nasip etsin
teacherozlem Nurrr35 kimyasal gebelik olmuş Allah aşkına adetiniz gecikmeden test yapmayın kan vermeyin eğer haberiniz olmasaydı sessiz sedasız olacaktı ve hiç üzülmeyecektiniz
Nurrr35 teacherozlem adet gecikmem olduğu için kan ve test yaptım zaten bugünle birlikte 12 gündür adet görmüyordum
teacherozlem Nurrr35 pardon ben yanlış okumuşum evet değer düşük kimyasal gebelik yani boş gebelik üzülmeyin sağlıksızmış iyi ki kendisi düşmüş iki sene önce aynısını yaşadım