trkrhll Detaylı ultrasonda doktorumuz nazal kemiği kısa dedi 4,8 ölçmüştü 22. haftada. Sonrasında okumadığımız makale haber yorum kalmadı ama içime şüphe düşürdüler bir kere şu an 25. haftayım zaman yaklaştıkça korkularım ve endişelerim artıyor
Mavidunyamm trkrhll tekrar bir kontrole gittiniz mi ? Sadece nazal kemiği tek başına yetersiz bir bulgu ek bulgular var mı ense kalınlığı vs.
Ogretmen_Anne_ trkrhll sizi muayene eden doktorunuzdan ayrıntılı bilgi almalısınız internetteki şeylere bakarsak ben şuan kanserdim en ufak şeyleri bile abartan bir internet var. Doktorunuza güveniyorsanız onun düşüncelerini önemseyin aksi takdirde başka doktorlara muayene olup görüşlerini alabilirsiniz
Arife18 trkrhll Canım içini kalbini ferah tut bizimde detalıyla da nazak kemik 2.77 ölçtü sizin ölçüden daha kısa hatta kemik yok bile denildi . Elhamdülillah bugün 24 günlük kızım yanımda burnuda normal🥰 endişeni çok iyi anlıyorum bana da doğuma kadar çok zor geçmişti bu süreç. Kalbini rahatlat hiç bişeyi yok miniğin🤲🏼😍
trkrhll Mavidunyamm her şey normal görünüyor ikili test sonucum da çok iyiydi ama dediğim gibi doktor nazal kemik kısa böyle bir ihtimal var dedi ve kestirip attı kafamı kurcalıyor
trkrhll Ogretmen_Anne_ kendi doktorum küçük burunlu bir kız olacak belki de diye rahatlatmaya çalışıyor sağ olsun yine de içim daralıyor aklıma geldikçe her kontrole korkuyla gidiyorum artık
trkrhll Sevgiiss kendi doktoruma gittim o ölçemedi sürekli eli yüzünde olduğu için normal kontrollerime devam ediyorum
trkrhll Arife18 ya çok çok sevindim sizin adınıza böyle güzel haberlere sığınıyorum gece gündüz dua ediyorum inşallah minik burunlu bir kızım olur benim de 💗
ruveydataskin trkrhll detaylıdan sonra çok stresli zamanlar geçirdim beyinde sıvı birikmesi var hidrosefali olabilir takip etmemiz lazım dedi kendi doktorumda hatta amniyon sıvısı aldırmak ister misin diye sordu bi cesaret yok dedim doktorlar artık ikili üçlü testleri önemsemiyorlar geri teknoloji diye bazı şeylerin en azından erken teşhisi ile anne karnında müdahelesi yapılabiliyor öyle düşünmek lazım
smnrsmnr trkrhll canım hiç korkma Allahın izni ile birşey olmaz. İçinin rahat etmesi için başka bir göz görsün bir perinatologtan sıra al ve git tekrar detaylı ultrason yaptır ınşaallah hayırlı sonuçlar alırsın
1babymom Merhaba tekrar kontrole gittiniz mi. Bir değişiklik var mı? Bana da 21. Hafta detaylıda 4,4 mm kısa dendi