Kubraurganalper Kızlar detaylı ultrasona giricem ilk gebeligim de umuttepe de bakılmıştı ama şimdi sanırım bakmıyorlarmış riskli olması lazım diye okumuştum Radyoloji uzm istemiyorum perinatoloji olsun istyorum
cigdem4154 Kubraurganalper ben umuttepeye gittim kalbinde parlaklık var dedim doktorum o şekilde git demişti ama birşeyi de yoktu şükür 🤲 yalan da söyledik Allah affetsn ama diğer yerlerde aşırı pahalıydı
Smyye1B Kubraurganalper İzmit çarşıda soydan iş hanında semih Özeren’de yaptırdım çok ilgili alakalı. Şubat ayında 950₺ ödedim şuan ne kadardır bilgim yok. Yaklaşık 2 saat kadar sürdü yüzünü göstermek içinde Bi tatlı molası verdirdi 😇 Görüntülediği tüm organların uzvların çıktısını verdi birde CD verdi. 😇 Birde Alikahya’da yapılıyormuş artık
hunilimom Kubraurganalper Umuttepe de ücret ödüyorsun 300 TL civarı santral araman gerekiyor ordan isteyebilirsin onlar seni bagliyor evet yalan söyleyip gidilebilir ama.ben kimsenin hakkına girmek istemedim belki daha açık birisi benim yüzümden bekler bişe olur onu riske almadım Yeniköy de özel hastanede de Nisan ayında 525 TL verdim en uygun orasiydi doktorum devlette kendisi 4-5 doktor önerdi onlardan birine gittim Alikahya ücretsiz yapıyor ama biraz sıra bulmak zor açıkçası
Kubraurganalper cigdem4154 evet vir kaç yorumda gördüm 750 tl 900 tl gibi fiyatlar açıkçası o kadar yüksek bir bedel ödemek istemiyorum .. peki hastane numarası neydi bn bir türlü bağlanamadm perinatoloji bölümüne
Kubraurganalper cigdem4154 birsey sormak istyorum parlaklik olduğuna dair bisi olmadığı için doktor bisi dedi mi ya da konuşma içinde bu konuda bisiler sordu mu tahlil sonucu vs istedi mi sizden
Kubraurganalper Smyye1B sizin yorumu görmüştüm evet ama 950 🙈🙈🙈bni biraz aşıyor ama sizin gidip memnun kalmanıza sevindim çok şanslısınız 😊
Smyye1B Kubraurganalper Bende ilk önce umuttepeye gitmiştim orda çok saçma sapan konuştukları için semih beye gittim inan verdiğim para hiç gözümde yoktu 😇 bende zorlandım o ücreti verirken daha makul rakamlarda olsa çok daha iyi olur aslında.
Kubraurganalper hunilimom çok haklısınız kimsenin asla hakkına girmek istemem ama normalde de riskli bir gebeyim belki ameliyatımi söylersem görmeyi kabul edebilirler etmezler ise farklı doktor bulucam mecbur
Ozzggeee Kubraurganalper Aynen ordan doktor sizi perinatoloji bölümüne yönlendiriyor. O bölümden de sıra almak için sabah 8 gibi sıraya girmiştim ben. Şanslıysanız sıra bulursunuz 🤷♀️
hunilimom Kubraurganalper yani bebekte bu sıkıntı olduğunu söyleyince sanırım bakıyorlar bende ilkini Umuttepe yaptırdım ama. şimdi kabul etmiyorlar pandemi diye
cigdem4154 Kubraurganalper hayır parlaklık vardı sanırım her bebekte olurmuş düzelirmiş kendi doktorum o sebepten gidebilirsin demişti