Ayperitansu çatı kontrolünde değil doğumda anlaşıldı çatımın dar olduğu zor bir doğumdu doktorumun elleri kaldı hatta içeride sonrasında 10 gün ağrı çektim dedi bebeğimde de suni sancı yüzünden kordon dolanması olmuştu son dakika aşağıya inemedi kivi denen bir aparatla çektiler bebeği 4 dikişim oldu ağrım sancım olmadı sadece ıkınmaya bağlı popomda ağrı oldu 1 hafta, kalktıktan sonra eski basketbolcuyum doktorum kas kütlen fazla olduğu için sezaryen doğumun da zor olacaktı dedi(bunu 2. Doğum için konuştuk acaba daha mı kolay olur sezaryen diye) yani evet kolay bir doğum değildi ama suni sancı kısmı çok zordu 12 saate yakın çektim alttan muayene sırasında elle sıyırarak açmalarına rağmen zor açıldı çok 3150 gramdı kızım. Şimdi 2. Ye hamileyim bilmiyorum nasıl olacak arada 3 sene olmuş olacak çok zor olmaz diye düşünüyorum inşallah, iyi tarafı temiz bir doğumdu zor olmasına rağmen ertesi dün ebe geldi kendini bana bırak dedi eliyle Rahmi indirdi karnıma bastırarak 1 hafta sonra kontrole gittiğimde rahmim toparlanmıştı bile üstelik miyomum vardı doğum sırasında ne olduysa artık oda yok.