Buska 17haftalık hamişim rahim kısalığımdan dolayı progestan kullanıyorum.Progestanı vajinadan alıyorum.sabah uyandığımda hapın parçaları ve sulu akıntı oluyor bumu yaşayan var mı🌼
elzkys Buska evet cnm bende kullanıyorum lavaboda fitil parçaları geliyor gün içinde de sıvı şekilde akıyor
Mrv_mlk Buska vajinaya yerlestirdikten sonra bacağını hafif yukarı kaldırıp yirmi dk beklemen lazım ve çok ayağa kalkamamalısın. Ben başta vajinadan aldım sonrasında içim rahat etmedi ağızdan alıyorum
arassmom Buska Çok normal ben de uzunca bir süre kullandım ilacı yerleştirdikten sonra 1-2 saat kalkmamaya çalışın fazlasını mecburen atıyor vücut. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah ❤️
Vicibici Buska Evet yaklaşık 7 haftadır kullanıyorum o şekilde akma yapıyor. Normal, zaten fitil eridikten sonra faydasını gösterip kendiliğinden akıyodur ne yapsak da akacak ben çözüm bulamadım 🥲
afroditt Buska bende kullanıyorum ama vajinadan almaya cesaret edemedim valla. Ağızdan alıyorum oda çok uyku ve halsizlik yapıyor