Degisken89 Nazendehanim anlamlarıda önemli.kulağa nasıl geldiğide o yüzden 9 ayda seçemiyoruz .hatta doğduktan sonra seçemeyende var .isim işi zor ya:)
limoncicegimFO Ebegebeanne ben de Erva koymak istiyorum kız olursa ama yanına başka ne koyabilirim aceba
Mikasaaa Handemiiiy ben başta aden düşünüyordum aden de bana çok hüzünlü bir isimmiş gibi geldi sanki dertten kederden kurtulamayacak gibi. Ama destinayı çevremde çok beğenen de oldu bizde çok beğendik içimize sindi kötü bir şey çağrıştırmadı bu isim bana 🌸
Handemiiiy Mikasaaa Allah hayırlısyla kucağınıza almayı nasip etsin prensesi,bütün yavrularımız mutlu olsun😌🦋
Nazendehanim Zeynep0607 mesajınız silinmiş neva ismiydi değil mi ,güzel isim benim de gönlüme sindin😍
Merve201119 Degisken89 ismim merve ilkokulda lisede ve üniversitede sinifta tek merveydim😍😍belki sizin kizinizada böyle denk gelir ya🌸
Nazendehanim Merve201119 adınız Merve olup tek olmanız gerçekten mucize eğer bir de 90 kusagiysaniz ,biz okulda müdürün yanına giderdik bize önce Merve derdi 😂 yok derdik Büşra derdi 😂