2bebe1gebe Aytnnn 35+1 olduk hala isim yok 😂 Aslında 2 isim var ama eşim hala karar aşamasında diğer çcuklarımın adı Buğra - sahra bundada kayra olsun istiyorum ama eşimin çok çok çok uzaktan akrabasının adıymış görüştükleri bile yok hiç görmemiş Eşim bile o yüzden ben sıkıntı olmaz diyorum o bilmiyorum diyo bizim büyük oğlan aynı babası 3.gebelik ortada yokken bidaha oğlan olursa kendi adımı (enes) koyucam demişti bende hayır dedim bana saçma geliyor çünkü oda o zaman enis düşünüyorum çok arada kaldım diyor😂ay ortalık karışık😂çıldırıcam neredeyse inşallah 2 hafta sonra gelecek çocuk ama hala yok gelene geçene isim belli değil die dalgasına abdurrezzak koycam diyo bu gidişle kalacak oyle çocuğum😂😂😂😂😂😂
Derya_gumus 2bebe1gebe gorup okuyunca yazmak istedim kayra ismini bende cok begenmistim ama anlam olarak tanri gibi birsey cikiyordu dinen sakincali isimler arasindaydi bi sizde arastirin isterseniz koyacaksaniz kayra ismini
ruveyda3849 zehraduman tabi ki annesi olarak her şeyi önceden düşünmüşsünüz maşallah kusuruma bakmayın ☺️adıyla yaşasın hayırlı evlat olsun inşallah
zehraduman ruveyda3849 Estağfurullah ne kusuru. Teşekkür ederiz sizin evladınız da sağlıkla adıyla yaşasın 😊
1prenses2prensyenigebe Aytnnn daha cinsiyeti göremedik o yüzden isim yok ama kız olursa Zümra Aden istiyorum
Nillyky Aytuğ Bera ile başlayıp, Kuzey Efe ile devam eden kararsızlığım, Aybars ile Uras Kaan arasında kalmamla son buldu. Sanırım Uras Kaan koyacağız 🫢 ilk oğlumun ismini cinsiyetini öğrenir öğrenmez hemen koymuştum, Bulut Asaf 🙂
Semaa12 Deletedmom83940 benim kızımın ismide asya herkes çok beğeniyor kendi de asyayilar gibi gözleri çekik 😀