Pelinakcn Nurakk_1 29+5 teyim bugün. Geçen hafta yıkama ütülemeleri yaptım bebek eşyaları için. Bugün de kendime pijama, gecelik alıp yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum en geç 32 gibi tamamen hazır olmasını istiyorum 🙏🏻
Deemetibostnci İki takım lohusa pijama takımı, çorap, bolca kilot iç çamaşırı , patik, yelek, lohusa pedi, ped kremler, havlu terlik, emzirme atleti, emzirme sütyeni ben atlet tercih ettim, bardak çanak lazım olurmu bende bilmiyorum
Eelliiff1234 Nurakk_1 arife günü dolabımız geldi bayram geldi diye kurmaya gelemediler. Kursunlar sikip süpürüp eşyaları yıkamaya başlıcam bende eksiklerimi dolaba yerleştirdiler görürüm vaktim var diye düşünüyorum daha 30+1 deyim şuan yavaş yavaş başlıcam artık
Ark Nurakk_1 bende 34 haftadayim hala yapamadım çalışıyordum doğum iznine ayrildim tatil bayram derken inşallah haftaya başlıcam 32 de falan hazır olması gerek bence ben geç kaldım
Nurakk_1 Ark endişelenmeyin biraz son demler ama ideal haftalar içindesiniz bence yine de 🥰hepimize kolaylıklar dilerim 🤗
Deletedmom73711 Semihagedik59 Henüz tamamlamadım canım inan kafam ve her şey çok karıştı, son bir liste düzenleyip ona göre hareket edeceğim sanırım Hazır olunca paylaşırım olur mu🥰
ada58 sunset_momy bir de ben ev taşıyorum bu sürede. eşyalarımı topladım haftaya taşınacağız. çok yoruluyorum hazırlıklara sıra gelecek mi bakalım
Abcd12 Aloneanqel bişey sorucam size ben 20 haftaligim dünden beri karnım çok gergin hani gazın olurda siser ya öyle ağrım çok az göbeğim ve çevresinde sadece ağrı da değil aslında normal mi doktoruma gitmelimiyim
Mrvcnr Kıyafetleri kilitli poşete mi koyuyorsunuz? Nerden aldınız birde hangi boy alınmalı ? Marketlerdeki büyük boy yeterli mi acaba 🤔
Nurakk_1 Mrvcnr çoğunluğu kilitli poşet tercih ediyor ya da organizer oluyor ya valiz için o şekilde koyan da var bildiğim kadarıyla poşet olarak da büyük boy almak daha iyi olur bence sonuçta fazlalık kısmının zararı olmaz küçük olsa pek iş görmez belki
CansuDRY Nurakk_1 36. haftaya girdim, daha yeni yıkıyorum giysilerini. 😬🥲O kadar erken hazırlasam sonra tekrar çıkarır yıkarım herhalde. Bekle bekle kırışır her şey.
northandmother CansuDRY tek tek ütüleyip organizerlere dizdim 3 hafta geçti ustunden hergun bı tur çıkarıp prova yapıyoruz karnımda ama inan ufacık bile kirismadi mağaza usulü katlayıp koyunca düzgün kalıyor
Nurakk_1 CansuDRY ben o haftalara kadar yamulurum diye cesaret edemiyorum ☺️size kolay gelsin 🥰 Teşekkür ederim 🥰
northandmother Nurakk_1 ben tüm kıyafetlerini Dalin toz deterjan la yıkadım sonrasında dolabına güzelce dizdim dolaba 3 kalıp da Dalin sabun koydum dolabın kapagini açınca bebek kokusuyla doluyor oda mükemmel dedikleri gibi kıyafetler de de rshatsiz edici koku olmamış oluyor bebekler için çok iyi değil çünkü
cansuacioglu 32+4 deyim dün bütün yıkama ütüleme emzik biberon kaynatma işlerini yaptım gerçekten çok zormuş ağırlaşmış vücutla her şeyi ertelemek kısmetse en yakın zamanda da çantamı hazırlayacağım
Nurakk_1 cansuacioglu kaynatma işlemini ne kadar bekletip nasıl yaptınız ve sonrasında nasıl saklayacaksınız doğuma kadar yani🥰
Nur22Elif CansuDRY erken doğum riskim yoktu ama erken doğum yaptım. 35te suyum geldi aniden. İyi ki önceden hazırlamışım dedim. Yoksa elimiz ayağımız birbirine dolaşacaktı. Ne kadar erken o kadar iyi bence.
northandmother CansuDRY tabi saygı duyarım ama bence o kadar geciktirmek anlamsız çünkü hazırlayıp kenara koyup rahatça gününü beklemek en iyisi yada ilkim olduğu için heyecan yapıp bu kadar erken yaptım eksik birşey kalmasın diye
Ruveyda_baskapan Nurakk_1 26 da bebek kıyafetleri yıkandı ütülendi, yarın da 34. Haftam olacak kendi kıyafetlerimi pijama falan yıkayıp ütüleyip hastane çantasını hazırlayacağım.
Gamzenur0809 Nurakk_1 ben 30 oldum hafta sonu son alışverıse gıdecegız hafts içide dolabım gelecek ondan sonra yapacagım mecbur yıksma hazırlıgı 32 33 olur galıba ama ben dayanamam sabah yıkar aksam ütüler hrmen hazırlarım aklımda durana kadar ysparım bn onu o sevinç mutlulukla
umraanbrs Nurakk_1 benim 6 günüm kaldı dolap içi yıka ütüle yerleştir 32. haftamda yaptım çantam hala hazır değil 😂 sülalem rahat resmen liste yaptım işte neler koyulacak diye bugün yapacağım inşallah ay herkeste farklı farklı şeyler yazmış şunu koy bunu koy falan diye ne yapacağımıda tam bilemedim 1 paket bez kesin koy diyorlar ama
Nurakk_1 umraanbrs kalınacak güne göre ve evde eğer hazır alınmış bez varsa hastane de uzaksa dışardan daha alıp para vermeyeyim denilirse temkinli gitmek tabiki gerek ama ideal sezaryen ya da normal doğum yatışı 1-3 gün arası oluyor diye biliyorum bu yüzden günlük standartı düşünürsek 8-10 bez gitse 1 günde buna göre bı çıkarım yapılabilir bence ek olarak da 2-3 yedek ilave edilse tamamdır sanırım 🥰