Kbrbrhnn Bebeğim henüz 18 günlük. Birkaç seferdir ayak tabanlarında morarma olduğunu gördüm. Bir iki kere de sağ bacağı dizine kadar morardı ve geçti. Şu an resmi tatil olduğu için hastaneye gidemiyorum. Bilgisi olan var mı, neden böyle oluyor ciddi bir durumun habercisi olabilir mii??
Aysimam7636 Kbrbrhnn canm kesinlikle doktora gotur damarlarında herhangi bi sikinti olur morarma sonucta ck gecmis olsun 🌺
123xyz Kbrbrhnn bu durum yegenimde var ama dogustan bacaklarında morluk var oluyormuş öyle yegenim 1,5 yaşında gecmedi.Mongol lekesi diye geciyormuş sizinde dogustan mı?
Yagmurak5 Kbrbrhnn bebeğiniz gaz sancısı v.s cekiyormu ben bu sebeple götürdüm çok ikinip zorlandığı zaman geçici kızarma falan olur dediler bir sorun çıkmadı ama muhakkak sorulmalı tabi
Neziya12 Kbrbrhnn acile götürsene evde duracağına önemli bir şey ola bilir ama ben hayatta durmazdım yani açılmasını bekleme cnm
Kbrbrhnn Aysimam7636. Bayram tatilinden dolayı hastaneler kapalı olduğu için gidemiyorum, acile gitsem baştan savıyorlar. Mecbur pazartesiyi bekliyorum ama aklım çıkıyor morarmaları görünce
Kbrbrhnn 123xyz Geçmiş olsun canım. Mongol lekesi gibi değil bizimki, sadece ten rengi hafiften mora çalıyor ara ara sonra geçiyor
Kbrbrhnn Yagmurak5 Öyle aşırı bir gazz sancısı yok ama gazını çıkartırken kızarıyor tabi, çıktıktan sonra geçiyor kızarıklığı
Yagmurak5 Kbrbrhnn bizimde böyle ara ara oluyor sonra geçiyor sordum bakıldı bir sorun yok olabilir dediler ama hala aklımda farklı bir yorum yapılırsa doktor tarafından bilgilendirin beni de geçmiş olsun 🌟💞