Tgcekartal 34 haftalık gebeyim bebeğimin kilosu 2100 gr ne yaparsam yapayım bebeğim kilo almıyor. Son haftalar sonuçta bu şekilde devam ederse yenidoğanda da yatabilir. Bildiğiniz bebeğe kilo aldıran yiyecekler nelerdir ..?
CansuDRY Tgcekartal Gelişim geriliğine sebep okabilecek bir durumunuz var mı bildiğiniz? Eğer yoksa genetik olabilir, minyon bir bebek olabilir. 2 kilonun üzerine çıkmış çok şükür. Sağlıkla doğsun.🙏🏻
HHhhK Tgcekartal canim kiloyla alakali degil yenidoganda yatmasi benim kizim 2135 gram dogdu ve girmedi sukur kuveze Rabbim korusun insallah stres yapma beslenmenede devam et daha var vakit
Tgcekartal aylinpalaa doktorum gelişimi iyi diyor ama haftalık 250 gr alması gerekirken 2 haftada 300 Gr almış sadece
Tgcekartal CansuDRY hayır aslında genetik olacak hiçbir sebep yok çok şükür sadece sigara kullanıyorum belki bebeğimin kilo almasina engel oluyordur. Bunun vicdanı ile zaten kilo almasını çok istiyorum.
CansuDRY Tgcekartal Azaltabilseniz keşke. Sigara etkeni varken başka şeylerle kilo aldırmaya çalışmak boşa kürek çekmek olabilir.
Elvanguzel Tgcekartal genetik olabilir doktorunuz iyi diyorsa kafanızı takmayın benim kızım minyon 36 haftalıkken 2250 Gr doğdu genetik yapı herkesin farklı kendinizi yipratmayin bence bu kadar bebeğinizede sizede daha çok stres zarar bu
Ozlem21e Tgcekartal benim bebeğimin biri 1300 Gr doğdu ve hiç yogun bakımda kuvezde falan kalmadı 2 gün hastanede kaldık çıktık. Kilosuyka pek alakası olmuyor onun içini ferah tut. Sağlığı yerindeyse gelişimin de sıkıntı yoksa bı sorun olmaz.🥰
Gorkeminannesi Tgcekartal benim bebeğim de bazen haftada 150 bazen 200 gram aliyo ve buna gayet normal diyo doktorum cunku genetik anne baba olarak zayifiz suan dün 36+6yken gittim 2bucuk kilo cikti cok sukur hersey yolunda önemli olan da bu tombik olmus olmamis ne farkeder😊
Ozlemyeni Tgcekartal bu haftadan sonra kilo alir merak etmeyin.son ay kilo alir bebekler .benimde ayni su an.sonraki hafta 2400 oldu.dusuk kilolu bebek ama sınırlar icerisinde