Aysekalkan Eyllce 74gun insallh ama aplamiz tm bu günde doğmuştu 29::3de onun için hazırda bekliyoruz galiba rekor kircaz bı ayı atlatirsak atlatcaz gibi ümit var içimde
catidaki_kedi Eyllce son 4 gün😍 Ağrılar heyecan korku telaş o kadar üst üste ki ağır basan sadece heyecan 🤩 rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💙
kubrasucu 40*2 yiz beklemedeyim sancim yok Adacayi Ahudu cayi Hurma Pilates Yürüyüş Merdıven cikma Sguat __Allahım yar ve _yardımcımız olsun __
Eda_buglemm kubrasucu bizde aynıyız 40+2 hepsini yapıyorum ama tık yok Rabbim dağ salim almayı nasip etsin cinsiyeti ne acaba 😍
4cocukannesi Eyllce Son 65 ama patlayacak balon gibiyim bel ağrım var göbeğim delinecek gibi sanırım erken gelecek ikiz gebelik
anne-oldum5 Eyllce yllce"#p23112357 aynı gündeyiz hiç nat çekindiniz mi çekimdiyseniz sancı çıktı mı hiç
sMyL Brc_brc1 çok geçmiş olsun belirtileriniz başka nelerdi? Bende de farenjit gibi boğazda gıcık ve ara ara öksürük var korkuyorum covid olabilir diye
Brc_brc1 sMyL hafif boğaz ağrısıyla başladı. Sonra halsizlik vücut ağrısı olmaya başladı. Bel ağrısı şiddetini artırdı. Sancım da vardı doğuruyorum sandım. Meğerse kovidten miş.bel ağrım.