Aslialp K7b4a inşallah çok güzel haberler vereceksin ne kadar zorluğu olsa da hep mutlu sona adapte olarak güç bul çünkü geçiyor ve cenneti getiriyor. Hayırlı haberler bekliyorum güzelim 🧿💕
K7b4a Aslialp bizde aldık oğlumuzu kucağımıza canım sonunda şükürler olsun çok zorluk çektik ama hepsi gecti 😍😍😍🙏🙏🙏
Minikmucizemmm26 Bsraynglozkn malesef düşükle sonuçlandı 5 haftalıkken kese vardı kalp atışını duymaya gittiğimiz gün düştüğünü öğrendik Rabbim miniklerinizi size bağışlasın 🤲🏼
Aslialp K7b4a yaaa ayyy çok sevindim anlatamam gözünüz aydın canım benim sağlıkla büyüsün inşallah.. Analı babalı büyüsün minik bebeğin,🧿❣️💜💚
Bebekhasreti1512 Fatmapekesen banda dua edin gebesiniz bir kızım olsun dıye tüp bebeğe gidecem çok istıyorum 🙏hayırlısı ile
Fatmapekesen Bebekhasreti1512 rabbim tez zamanda kucağınızi sağlıkla hayırlısıyla doldursun inşallah cnm🙏 bide merak ettim neden kiz hayırlısı neyse o olsun inşallah
Dereli78 Elvin52 canım şimdi gördüm msjını belden uyuşturuldu epidural sezaryen oldum onun sayesinde ilk ayağa kalkmam rahat oldu çok ağrı çekmedim. Şimdi 10 günlük oldu bebeğim.
Elvin52 Dereli78 Bizde öyle olduk gülüm çok şükür biraz ağrılı oldu ama sabır bizde bugün 9 günlüğüz.