bir_ada_meselesi ayy stres yapmamya ozen goster dıcemde bazen bızımde elımızde olmuyo ıstemeden stres oluyoz.doktorum banada dedı erken doğum rıskın yukses.ama hıc kontrol yapmadan soyledı bunu ve ılaçla onlemeye de calısmadı bılgısız sey.tek yapabıldıgı doğum yapmak para kazanmak.onun yuzunden aylarca ağrı cektım.stres olmuşm korktm Aynı şeyleri yaşamaktan çünkü benim ilk kızım 31 haftalık doğdu bayağı zorlandık yetmiş iki gün küvezde kaldı çok hastaydı Sonra ben gittim eğitim araştırmaya orada erken doğum riskim yüksek dedim doktorun bana söylediği şuydu önce bakmamız lazım tamam erken doğum yapmış olabilirsin ama Buda erken doğacak diye bir şey yok önce tehdidin var mı bakmalıyız dedi bakıldı çatalı alındım açılmam yoktu rahim ağzı uzunluguda Normal çıktı her şeyim normalde Bebek’te sağlıklıydı sonra bana dediki sana kim dedi erken doğum riski yüksek diye ben dedim benim doktorum söylüyor bunu aylardır ben de stres oluyorum ister istemez dediki bana sen %70 erken doğum riski yok normal bir gebelık Geçiriyorsun çok ağrın varsa istersen makineye bağlayalım bakalım dedi ama oğan çok bir ağrım yoktu sonra idrar ve kan istedi onlara da bakalım falan dedi çok güzel ilgilendiler özelden 1000 kat iyi ilgilendiler Yarın bana erken doğum riski yok deyince ben öyle bir rahatladım ki istemeden çok stres yapmışım ve onun ağrısını çekiyormuşum halbuki bana doktorum sürekli diyordu erken doğum riskim var bunu resmen kolaylaştırıyor yani beni sitrese sokarak
Erken doğumu kolaylaştırıyor resmen çok şükür iyi ki başka hastaneye gitmişim iyi ki bakılmış iyi ki öğrenmişim erken doğum riskimin olmadığını hiç ağrım yok bir anda bütün ağrılarım geçti o yüzden sana da diyorum stres yapmamaya çalış kafanı rahatlatmaya çalış ben psikoterapiye bile gidiyorum bunun için inanamazsın yani🤭🙈😅 Çünkü benim bu ikinci hamileliğim gerçekten hamileyken insanın kafasının rahat olması gerekiyor stresten uzak olması üzüntüden uzak olması gerekiyor çünkü benim ilk bebeğim stres üzüntüden erken doğdu o yüzden Allah korusun diyorum