Kozbe Herkese merhaba, 11 haftalık hamileyim. 6. Haftadan beri gün boyu süren mide bulantısı çekiyorum. İnanılmaz enerjimi dibe çekiyor, berbat hissediyorum. Bu ne zaman son bulacak? Bulantı geçsin diye neler yaptınız? Paylaşabilirseniz çok sevinirim 🙏❤️🙏
Ezgi2727 Kozbe benim 12. Haftada bıçak gibi kesildi. Genel olarak 12 den sonra daha rahat hissediyorsunuz. Ben sadece peynir ekmek yiyebiliyordum :/
Msfidash Kozbe 12-13 haftalikdan azaldi simdi cok az bazen oluyor, havada gezmek daha cok iyi geliyor 🤲
Vera09 Kozbe geçmedi.. ilaç kullanıyorum hala 26.haftadayım, içmiyorsanız mutlaka yazdırın yoksa eziyet olur
teachering06 Hafta itibariyle geçti benim, ne yapsan geçmiyor zaten. Prilam dr veriyor genelde doktorlar, gece yatmadan 2 tane içiyorsunuz az da olsa hafifletiyor. Süzme peynir hafifletmişti benim, bir de ayva. Ama siz deneyip bulacaksınız herkeste farklı oluyor. Leblebi, tuzlu çubuk kraker demişlerdi bunlar benim midemi dahada bulandırdı.
Aytnnn Benim 12 13 haftamda başladı 22, 23 haftaya geçti ilaç yazmışdı doktorum, birde yeşil elma çok tüketiyordum
88h99 Kozbe 13 haftalığım dünde zofer almadım diye yerlerdeydim nereye kadar bu ilacı kullanacam bilmiyorum ama bulantılardan bunaldım
Den1z_21 Aysh89 bende tuzlu yeyıyorum anca tuzlu seyler korkuyorm tuzlu bebeye zıyan etmezmi yada kendımıze ?
Aysh89 Den1z_21 bol tuzlu değil tabi ki normal kararında tuzlu çubuk kraker balık krater gbi hafif şeyler çünki tuz ödem yapıyor bebeğe de vardır tabi zararı dikkatli bulantıları hafifletecek şekilde ye
Vera09 Kozbe ben prilam kullanıyorum zofer daha da ağır bildiğim kadarıyla. Yani inşallah bulantılarınız geçer 16da falan geçiyo diyolar
Dr4 6 da başlar 8-10 arası delirir 12 de hafifler ama 16 da geçer benimkiler hep böyle oldu. 12 de biraz nefes aldım. Su an 14 haftalıgım hala herseui yiyemiyorum. Koku hassasiyeti hala var biraz azaldı sadece. Ama ayağa kalktım en azından. Normalde soguk su içmem. Simdi midem bulanmasın diye soguk su içiyorum. Bana en iyi gelen yufka ekmek ve hafif tuzlu keci peyniri. Zira mayalı ekmek dahi yiyemedim maya kokusundan. Prilam kullandım hep yeni bıraktım 3 gündür. Prilam atmadığım gün sabah akşam yedigim çıktı prilamla en azından sabahkiler kalıyordu.
Arzutyfr Benım 19. Haftada azaldı 22 gibi geçti şuan 29. Haftadayım sabahleyin çok nadir de olsa mide bulantım oluyor.
Melisakrtl Kozbe ben 7 haftada basladm 24 haftaya kadar durmadan kustum 7.8 kilo verdim hastanede yattim bayilmalarim oldum ilac fln etki etmiyo bana etmedi herkes ayni degil bilmiyorum cok zor Allah yardimcin olsun
pamia Kozbe wallah bendede ayni ilacin bile etkisi yok suan bende benimde enerjimi tuketior esime oyle catiyorum
Merve4525 6 ayda bitti 🫣 geçmesi için hersey yaptım ilaç kullandım ama gecmemısti sonra kendiliğinden geçti