Edismina Mereba hanimlar. 14gunluk bebegim var ve 2gundur kaka yapamiyor. Onceside bi kere yapiyordu. Cok zorlaniyor ikiniyor ama hic bisey yapamiyor agliyor sabaha kadar. tavsiyeniz varsa acil yardimci olurmusunuz. Zeytin yagi poposunun etrafina surdum ama ise yaramadi
melikeguneyozalp Bizde yaşamıştık aynısını. Doktora gittiğimizde 1 çay kaşığı zeytinyağı içir, bir de poposuna sür demişti. Edismina
Luliveannesi Edismina canım poposuna deilde tecrübeliyim eltimin kızına yine senin yavrun gibi yenidoğan di kıpkırmızı oluyordu bildigimiz şeker kaşığa zeytinyağını koy tüpün usunde elini ısıtacak kadar ısıt yavrunun bezini ac açık birak ama altında kalsın sıcak olan yağı karnına masaj yap anında cikartigini goreceksin aşağıdan yukarıya doğru yapıyorduk biz oluyordu
Oelrlrkmemdmd Edismina mamasına bir çay kaşığı Zeytinyağı ekle yada mamayı değiştir canım belki bebeğine iyi gelmemmiş olabilir
Fatmakmlk Edismina zeytinyağını içir kesinlikle bizzat Bn oğlumda denedim faydası oldu şükürler olsun sizede faydası olur inşallah
Edismina melikeguneyozalp icirme digilde poposuna surdum ama iyilesmedi. Yavrum ikinip duruyor agliyor ama bisry cikaramiyor
ikicocuk_biranne Anne sütü alıyorsa bir haftaya kadar normal dedi doktorumuz. Tabi ki herkeste farklıdır. Biraz takipleyin daha sonra doktoruna götürün
Edismina ikicocuk_biranne eczaci demisti mama ve anne sutunu birlikte veriyorsaniz barsaklarinin alismasi zaman alir ondan olmus dedi. Bi sivi bisey verdi enjekte ettik poposuna duzeldi yavrucugum binlerce sukur🤲🏻😇
Edismina Oelrlrkmemdmd Fatmakmlk Luliveannesi Hanimlar zeytin yagini poposuna surdum ama fayda etmedi esim gitti eczaneden bi sivi bisey aldi poposuna enjekte ettik direk kakasini yapti yavrucugum cok sukurler olsun. Eczacida zeytinyagi azicik icirebilirsiniz demisti esime. Simdilik cok sukur atlattik insallah bidaha olmayiz. Arada zeytin yaginida denerim. Tsk ederim tavsileriniz icin kizlar🤲🏻😇