Gizemalsoy Kizlar ben 16 haftalığım şuan 3 kilo almistim aslinda ama geri vermisim boyle olan var mi aranizda
09Tugba_0909 Gizemalsoy ben ne aldım nede verdim 19+6 haftalığım ama bundan sonraki süreç nasıl olur bilemem
Nsdpg 12 haftalığım hatta 1-2 kilo verdim doktor 20. Haftaya kadar 2-2.5 kilo alsan kafi dedi 0 iştah
Gmz4141 Bende 31 haftaligim 1 kilo aldım🤣🤣. Kiloya takılmayın. Benim tansiyon ve insülin direncim olduğu için herşeyi yiyemiyorum. Bu yüzden de kilo alamadım. Zaten 3. Gebelik tombiktim iyice tombiklesmesem diyordum Mevla sesimi duydu 🙈🙈
Suleehamdi Gizemalsoy bende 16+4 ama kendim de şimdiye kadar 6 kilo aldım biraz bana fazla geldi aslında hep aynı miktarda yiyorum ama nasıl bu kadar hızlı kilo aldım anlamadım sizce normal miii
Usnac1995 Haftaya girdim. İlk 16 haft hiç almamıştım. Bu zamana kadar da toplam 5-6 kg arası aldım. Bir kaç haftadırda hiç almıyorum. Hem kilo almamak istedim, şimdide neden almıyorum bebek büyümüyor mu diyorum :)
Gizemalsoy Usnac1995 yemin ederim ayni düşünüyorum ya ben zaten biraz balik etliyim insallah cok almam diyordum simdi de aldigim 3 kiloyu geri verdim aceba bebis büyümüyor mu dedim
cileklicookie Gizemalsoy ilk gebeligimde 14 kilo vermistim ilk 6 ay icinde doktorlara göre gebelikte hersey normal ben anlamiyorum bu olayi🤦♀️🤦♀️simdi 26 haftalik 5 kilo aldim sadece onada normal diyor 🤭
Cerenkubra94 Haftamdayım 5 kilo aldım zaten doktorum en fazla 10 kilo almamın normal olacağını söylemişti
hulya_6363 Gizemalsoy 30 haftalıgim ama gel gör ki hiç kilo almıyorum bebiş alıyor çok şükür ama hiç gram almıyorum
Kebelekim Gizemalsoy 36 haftadayız 75le hamile kaldım şuan 77 yim 😂 bebek ve sen iyiysen fazladan kilo almayada gerek yok tatlım