Sltnemir Mervekara5 ben birşey sorabilir miyim cnm sana geç döllenme olup olmadığını nereden anliyorsunuz çıkan beta sonucundan mi usg ile sat tarihi uyumundan mi hani 14. Yumurtlama oldu dedin ya canım nereden anliyorsun bunu
Mervekara5 Sltnemir canım onu ultrasonda doktor da söylüyor sana, birde ben haftama göre hesapladım zaten adet günüm betam 1000 e yakında ordan da anlayabilirsin yani ama adet geçikirse beta 20 30 falansa zaten geç döllenmedir
Betulhdvrd Mervekara5 ben de 5+1de keseyi gördüm 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duyduk çok şükür
Sltnemir Mervekara5 mesela geç dollenmede kaset testte hemen çıkmaz dimi adet olacagin gün yapınca yani yumurtlamadan kaç gün geçince kaset testte çıkıyor kaç gün geçince beta HCG de çıkıyor
Mervekara5 Sltnemir canım 15-16 güne kadar geç döllenme olabiliyormuş pco da dahada uzayabiliyor hatta. Şuan yapsan çıkmaz geç döllenme de adetten 10 gün Falan gecikip yaparsan daha net sonuç alınır
Mervekara5 nevauraz bana 1 ay dedi nasıl geçecek o 1 ay şimdi 😢 mide bulantımı sordu ypk dedim olmayadabilir dedi
Sltnemir Mervekara5 yani adet günü kapılan kaset testte olan pozitif ve aynı gün yapılan kanda çıkan beta HCG 570 olduğu zaman bu reglin 14. Günü yumurtlama olmuş oluyor geç döllenme olmuyor yani öyle mi
_orhanbusra01 Mervekara5 Canım 5 haftalık keseyi gördük bugün 6+3tuk hafif leke geldi sabah korkuyla gittim ama çok şükür bebeği de gördük kalbini de duyduk çok şükür 🥰
nevauraz Mervekara5 benim on gündür çok bulantım var sabahları özellikle ama progestanda kullandigim için hamilelikten mi ilaçtan mı anlayamadım
_orhanbusra01 Mervekara5 heyecandan elim ayağıma dolandı şimdi de evde deli gibiyim sürekli açıp kalbini dinleyip duruyorum 🥰🥰 senin adına çok sevindim canım benim ❤️