nevauraz Mervekara5 benimkine bir sebep belirtmedi canım ama o bebeğin eşi üç aylık olunca kayboluyor doğrudan sana bağlanıyor zaten
nevauraz nevauraz canım senin çok dikkat etmen lazım ağır falan kaldırma sakın ve ilişki falan olmasın zamanla yukarı çıkar bol istirahat seninkinin çaresi. Bide genelde cinsiyeti erkek olanlarda daha fazla oluyor diye duydum
nevauraz Mervekara5 canım senin çok dikkat etmen lazım ağır falan kaldırma sakın ve ilişki falan olmasın zamanla yukarı çıkar bol istirahat seninkinin çaresi. Bide genelde cinsiyeti erkek olanlarda daha fazla oluyor diye duydum
Mervekara5 nevauraz yaa ay hadi bakalım yok ağır iş zaten yapmıyorum iyi bari 2 ay dolana kader bir sıkıntı yaşamamısım ☺️
1erkekkannesiiii Mervekara5 ben 7. haftada duydum. Bilerek geç gittim ilk muayeneye biraz büyüsün kalbini kendisini görelim diye
Brandy Mervekara5 Benimde 5+2 de gittigimde keseyi gorduk hafta gel kalp atisini dinleyelim dedi. 5+4 um heycanla bende bekliyorum inşaallah duyariz hayirlisyla
Mervekara5 nevauraz inşallah canım da olabilir dedi şimdi 2 doktora gitmeye başladım eş aşşağıda olunca kanamalar oluyormus
nevauraz Mervekara5 tek doktora güvenmediğin için mi canım, benimde çarşamba kontrolüm var bakalım gelişimi nasıl bacak ve bel agrilarim çok oluyor iki gündür
Mervekara5 nevauraz canım benim doktorum biraz fazla şehir dışına çıkıyor hatta değiştirtip Samsun’a bile gitmeyi düşünüyorum