Mervekara5 Merhaba kızlar dün 5+3 ken keseyi gördü doktorum peki kalp atışlarını falan kaçıncı hafta da duyarız ??
benimmdunyamm Mervekara5 7 haftada falan duyarsın geç döllenme yoksa bende geç döllenme vardı 8+4 de duydum
nevauraz Mervekara5 Canım biz senle aynıyız bende Çarşamba 5+3 de keseyi gördü doktor haftaya bugün gel kese gelişiyor mu bakalım sonraki haftada kalp atışını duyarız dedi
Merveofs Bende 6+5te kalp atışı, kese, bebek hepsi vardı canım ama bazılarında 8e kadar uzayabiliyormus ,
Mervekara5 Merveofs yaa doktor 2 hafta sonraya verdi randevuyu 7 haftalık oluyorım galiba kesin görebilmek için yaptı demek ki
aycankavakk benimmdunyamm ben de de 6+1 de kese gözüktü fakat haftaya göre kese kücük dedi doktorum kalp atısı da yok henüz gec döllenme olabilir diyerek 7.haftada cagırdı tekrar ama baska ihtimalleri de söyledi tabi
Betulhdvrd Mervekara5 ben de 5+1de keseyi gördüm 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duyduk çok şükür
Flyderndkk Mervekara5 kesenin ölçüsü ne kadar çıktı? Benim 6mm çıktı 4+3 dedi doktor. Geç döllenme olabilirmiş. Dün gittim 5+2ydim sat a göre
Mervekara5 nevauraz benim tam 5+3 dedi geç döllenme yokmuş ondan seninkinden büyük çıkmıştır bir kaç gün fark varya arada kuzum