Deletedmom52620 miranmomsss 23+6 ama bugün son günümüz yarın ne oluyoruz bilmiyorum aslında ben haftamı öylesine takip ediyorum doktorlar birşeyler diyorlar haftalar farklı filan 😂
Kubraphoto Yaa ben bu meyveleri anlamıyorum sanki git gide küçülüyor gibi geliyor bana dün kontrol vardı 44 cm bebek,2 kilo 32+4’teyiz ama 44 cmlik bir ananas nasıl olur bilmiyorum çok inandırıcı gelmiyor bana nedense
Dammy Alyaazehrsdt Son zamanlar artık geri sayımla geçiyor. Bel kasik ağrısı, mide yanması zirvede. Sizde durumlar nasıl? ☺️
cileklicookie Jadewinder bizde Hindistan cevizi :) bi sonraki hafta patlican diyor ama o daha küçük ya ansil oluyo bu hesaplama 😅
Bebegimizolsun miranmomsss yaa maşallah hepiniz nasıl büyüksünüz 🤭 rabbim bebişimle bize de nasip etsin bu meyveleri görmek 6+3 biz daha mini minnaaaacııııkkkk bi bezelyeyiz teyzeleri 🤭🤭🤭
smallbaby Bebegimizolsun eminol bizimkiler kadar olunca bile dilimizde halaa mercimek olarak kalıyo kuzucuklar🥰🥰😊😊
Elvanguzel miranmomsss 30+5 brokoli bakalım iki gün sonra hangi meyve yada sebze olacağız hızla geçiyor zaman🥰