Hulyauygur Bebeğiniz kaçıncı haftada baş aşağı döndü sevgili anne adayları? Biz 31+5 olduk hala bir hareket yok 😔😔
gonulcelen Hulyauygur doktora gittiniz mi sordunuz mu cubku benm tam o hafta dönmüştü cok anlamamıştm döndüğünü doktor söyledi Doğum pozisyonunu almış diye
Acemimum Hulyauygur bnde 28 haftalıkken gittiğimde baş aşagıda demişti sevinmiştim bugun tekrar gittim 29+3 üz ama malesef yana dönmüş canım sıkıldı :(
Hulyauygur aselmina21 benimkine göre daha hızlı davranmış canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rumeysaylz 32+4 haftalığım bende benim kızımda dönmedi daha canım ama her an dönebilir belli olmuyor yani son anda dönenler de var okudum buralarda hayırlısı bakalım 🙏😊
Seyma_ Oglum 26 ya kadar tersti bugün 29+5iz dönmüş oldugunu ögrendik. Ben bir gün cok hareketliydi yerinin degistigni hssetmstm dogru hssetmısım
aren6161 Hulyauygur 32de basasagı dondu ama 38+2olduk hla kanala gırmedı olece duruyor sıpa basasagı😍
aren6161 Hulyauygur 32de basasagı dondu ama 38+2olduk hla kanala gırmedı olece duruyor sıpa basasagı😍
Kagan_pasa2 Baş asagi döndukten sonra hareketleri azalan ve alt karinda hareket hisseden var mi???? Normaldir deyil mi??