Kızlar yaklaşık 3 4 gündür hayatım boyunca yasamadigim baş dönmesini yaşıyorum gece uykudan bile uyandırıyor . Bazen sanki yataktan düşecek gibi oluyorum hiç böyle birşey başıma gelmediği içinde acayip korkuyorum . 8 aylık gebeyim benim yaşadığım bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Sadece baş dönmesi mi sürekli açlık hissi mide bulantısı vs de var mı

Yüksek tansiyondan olabilir canım bi ölç istersen son aylar sıkıntı allah korusun bende de ayni problemden kizimdayken acil sezaryen olmuştum

Linam2121 tansiyon takibi yapıyor musunuz tansiyon yükseldiğinde mide bulantısı olabiliyor

Linam2121 bol bol su için,yoğurt yiyin yiyebilirseniz icine sarımsak ezip ekleyebilirsiniz. Hem rahatlatıyor hemde tansiyonla alakalı bişeyse dengeler

Linam2121 ewet benim sadece arada bas dönmesi oluyordu birde yer ayağımın altından çekiliyormuş gibi bi his oluyordu hastanede tansiyon ölçümünde belli oldu suan ki hamileliğimdede coraspin kullandim tansiyon icin cihaz varsa ölçüm yapın anne icin tansiyon sıkıntılı

Linam2121 tansiyon düşmesi de olabilir çıkması da. Muhtemelen başınız çok döndüğü için de mide bulantınız oluyor. Tansiyon takibi yapın onu bilmeden bir şey demek yanlış olur

Derya, başlığı Baş dönmesi olarak değiştirdi.