hulyadem-01 Kızlar selamm 20+6 haftalk hamileyim bir kaç gündür wc sıkıntım var gitsemde nafile lavman yapan var mı veya bir sakıncası olur mu en son çarem o gibi duruyor 😒
Melisakrtl hulyadem-01 ah ah bende 38 haftaligim 1 haftadir kabizlik cekiyorum :( ikinamiyorum da korkudan dogum yaklasti ama senin haftalarindayken ben bi kabiz oldum hic unutmam ikincam diye heryerimden ter akittim ne olacaksa olsun artik dedim tum gucumle ikindim bisey olmadi cok sukur ama cok aci cektim :/ bende boyle acik acik anlattim kusura bakma🤣
Seymoshh hulyadem-01 mevsim meyveleri tüketsen taze kayısı ve erik çok iyi geliyor kabızlığa bende 23+1 oldum kan ilacı içiyorum sabah akşam suyu az tükettiğimde kabızlık yapabiliyor malum yaz aylarında zaten vücudun normalden fazla suya ihtiyacı var öncelikle bol su tüketmek gerek sabah aç karna 5 tane erik yedim üzerine bir büyük bardak su müsil gibi fayda etti aynı şekilde aç karına kayısı ve suda aynı etkiyi gösteriyor
hulyadem-01 Melisakrtl 😂😂 suan bende öyle inan ki korkuyorum bir yandan da ama rahatsız ediyor bu durum beni
hulyadem-01 Seymoshh kayısı sürekli yiyorum erikte öyle ben de diyorum ki acaba kayısıdan mı oluyor bilemedim ya🫤
Bebisimannesi Canim o son çare olsun Kayısı yemeye çalış bol bol kayisilari suda beklet sonra suyunu iç bunlar fayda ediyor
Seymoshh hulyadem-01 sabah aç karna yemeyi dene ve üzerine bol su iç birde böyle dene belki sanada faydası olur
Ay0694 Valla ben kabızlık yaşadığım zaman erik kayısı her türlüsünü denedim bana mısın dememişti en son doktorum magnezi calsine diye bi toz verdi o çözdü..hic bi zararı yokmuş ..1 günden fazla kabızlık çekersen direkt ondan ic dedi öyle yapıyorum artık