Mervesofiye Kızlar dün geceden beri belimin ortası kopucak gibi aniden sancılar giriyor belime daha 35+2 yiz acaba neden oluyor bebek alta da baya baskı yapıyor ikinci gebeliğim ilkinde sancı felan bilmeden hastaneye yatirmistilar
Marazin_annesi Mervesofiye benimde 2. Hamileligim ve bendede aynısı oluyo yatarken hele sağ tarafima kramp giriyooo
_BSE_ Mervesofiye Doktorunuzla görüşünüz mü doğum başlamış olabilir ağrıların arasındaki süreyi tutun hatta
Ipeksari57 Mervesofiye Aynısını yaşıyorum desen bugün düzenli bazen de düzensiz sancılar çekiyorumm. Şuan hatta sancıdan kıvranıyorum. Esim doktora gidelim dedi ama 34+2 yoz erken daha su nisan yok sancı ve kasılma var. Ne yapmsan bilemedim. Duş aldım iyi gelir gibi oldu şimdi devam ediyor. Yatamıyorum oturamıyorum oğlum kendini ittiriyor sanki. 2 gebeliğim bu arda benim de
sermin48 Mervesofiye Erken doğum olabilir doktira gidin ben 35 haftada doğum yaptım agrılar ve kasilmalar yüzünden doktora gitmiştim
Mervesofiye Marazin_annesi evet cnm benim de sağ acaba neyden oluyor bebeğin cinsiyeti erkek mi acaba sizin?
Marazin_annesi Mervesofiye evet erkek… ilk hamilelihimdede aynisi oluyodu yavaş yavaş geliyoruz sonlara doğru belkide ondandır.
Mervesofiye _BSE_ süreyi tuttum düzenli bir şekilde olmadığı için gitmek istemiyorum zaten ama ağrılar baya keskin oluyor
Mervesofiye Zeynep89 Ipeksari57 bende şaşırdım gerçekten hastaneye gitmek de istemiyorum daha erken diye
Ipeksari57 Mervesofiye Aynı dert hem erken diye gitmek istemiyorum hemde evde 1 yaşında kızım var onu bırakacak kimsem yok peşimde sürüklemek istemedim hastane köşelerine kaldım arada. Sabah ettim şükür ama gün içinde geceki gibi zorlarsa geç olmadan gidicem acile bakalım Hakkımızda hayırlısı olsun
Mervesofiye Ipeksari57 benimde aynı sorun bir buçuk yaşında kızım var zaten bu aralar pek ilgilenemiyorum onunla ağır olduğum için
Ipeksari57 Mervesofiye Sorma valla Aynıyız daha 2 temmuzda 1 yaşında girdi kızım çok küçük ama hamileliğim de ilerledi aşırı zorlanıyorum napıcam bilmiyorum