Crnn_1 Enfeksiyon için fitil ve ağız yoluyla aldığım progestanı aynı anda yapsam sorun olur mu lütfen acil !!!!
1erkekkannesiiii Nur_089 ağız yoluyla da alınabiliyor vajinal de. Doktor önerisine bağlı ben de ağızdan kullanıyorum uyku mide bulantısı yapıyor mecburr 😭
egesmommm Nur_089 progestanın prospektüsünde dahi ağız yoluyla alınır yazıyor. Vajinal kullanımını ilk kez bu platformda duydum. Doktorum özellikle gece iç ki halsizlik yapmasın demişti
1erkekkannesiiii Crnn_1 ıkı ilacın arasında bi süre olsun 10-20 dk falan benim su an 5 ilacım var kafayı yiyorum 😂😂bekle bekle dur
egesmommm Nur_089 demek ki iki farklı türü var zira prospektüsüne kaç kez baktım ve kutunun üzerinde de hepsinde ağızdan alınır yazıyor.
Zolemos egesmommm bana da reçetede vajinal kullan yazıldı ama prospektüste ağız yoluyla denince eczaneyi aradık. Eczacı iki türlü de kullanılabilir dedi. Ama prospektüste yazmamaları çok garip.
Busegul01 Ben transfer günümden beri sabah 2 öğlen 2 akşam 2 fitil şenlinde kullanıyorum şuan 9 haftayız sanırım 12 haftaya kadar devam edeceğiz 🌸 yeterki şifa olsun Bebeklerimize sağlıkla kavuşalım 🤲❣️